Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Общи Теми’ Category

Из делниците на един луд 325

jabataЧНГ и т.н. Да не се лигавим сега да си пожелаваме Новата година да ни донесе това и онова. Да не ни отнесе, това стига. Че 2016 бая народ отнесе. И къде-къде по-велики от нас.  Тая година си дадохме малко по-дълга почивка. Приятно е човек да хапне, да пийне, па да полегне, без да го тревожат мисли за работа. Такъв живот трудно омръзва.  Между другото, установихме, че трябва да се пие с мярка. Няма значение каква е мярката. Може да е в литри, може и в галони. Но мярка трябва да има.

Read the rest of this entry »

Доган: ЕС се разпада, САЩ повече няма да доминира в света, а Русия се възражда

dogan

Трябва да се прави политика на баланси във всеки конкретен момент и всеки конкретен политически акт да е свързан с този контекст. Защото тези генериращи тревожност реалности изкривяват и ускоряват политическото време. Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган пред елита на движението по време на новогодишния купон в „Бояна“, състоял се на 17 декември.

Read the rest of this entry »

ИЛЮЗИЯТА ЗА ПРОГРЕС

clip_image002 В последната част на публикацията ми „Времена” само бе намекнато за злините, причинени от обещанията за светло бъдеще на народите, които са следствие на идеята за прогреса. Всъщност, макар нова и плод на напредничавото човешко съзнание от края на ХІХ и началото на ХХ в. тя има своите древни религиозни корени в месианската идея. Идеята за настъпване на царството божие, на съвършенството, правдата и справедливоста.

Read the rest of this entry »

Протест и патос

„Човек има правото на революция, сиреч правото да откаже покорство и да се опълчи срещу държавата, когато нейната тирания или безпомощност стане извънмерна и непоносима”… В далечната 1849 г. американският писател Хенри Дейвид Торо защитава правото на всеки гражданин да не изпълнява нарежданията на властимащите, ако те са несправедливи.

Read the rest of this entry »

Аферата „Тексим” 4 десетилетия по – късно

TEKSIM Надали някой от по – младото поколение е чувал нещо за този скандал, но през 60 – те години   той тресе управляващата българска върхушка, имайки трагични последици за част от участниците в него, обвинени и превърнати в изкупителни жертви.А всичко започва с най – добри намерения. В началото на 60 – те години на миналия век управляващата България БКП търси нов подход за развитие на икономиката ни.

Read the rest of this entry »

ЕТО ЗАЩО ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ Е ЕДИННО

EMILIA-1Всъщност, това, за което става дума по-долу е вече добре известно на хората с будно съзнание, интересуващи се от същинския процес на българския обществен живот, известно е на тези, които гледат истината в очите, готови са да говорят за нея и да търсят истинските решения. Достатъчно е да се разтърси човек из Интернет.  Когато през есента на 1989 г. у нас се сбъдна голямата промяна, на никого от обикновените българи, които възбудено и с надежда ходеха на първите големи митинги, и през ум не минаваше, че висшестоящи „партийни другари”, при това не само български,

Read the rest of this entry »

МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ

ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става 1.ГЕРБ изгуби 12 области, 600 000 гласа и 20 мандата. Не изгуби чест и достойнство, понеже ги няма.БСП отпрати ГЕРБ в изолатора, прибави 12 области, 200 000 гласа и 44 мандата, и за първи път ще има по 1 депутат в Кърджали и Разград. ДПС изгуби 126 000 гласа и 1 мандат, но за първи път ще има 3 депутати в София.

Read the rest of this entry »

ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ И СИЛНО ЩРАКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ

BBCC Май наистина ще се окаже, че във властта има организирана престъпна група. Ден преди вота прокуратурата откри в печатницата в Костиндборд 350 000 фалшиви бюлетини и ги постави под строг контрол. Това моментално уби изборите и направи излишни 25 млн лв., колкото ще се пръснат за вота. Но арестувани нямаше. Прокуратурата за пореден път изпусна моментът, когато трябваше да щракнат белезници за хора от най-висшите нива.

Read the rest of this entry »

Сидеров: Национализмът е незаобиколим фактор в политиката

volen Лидерите на политическите сили, които влизат в парламента, нямат яснота за целите си. Колкото до Атака, ние доказахме, че принципното и последователно поведение заслужава оценката на хората. Това каза на пресконференция в НДК лидерът на партията Волен Сидеров.  По думите му противно на очакванията на управляващите Атака е отново в парламента и четвърта сила. Ясната оценка за Атака ни дава самочувствието, че българският национализъм е незаобиколим фактор в политиката и коректив.

Read the rest of this entry »

Станишев: Падна най-арогантното и некомпетентно правителство

stanishev2Днес станахме свидетели на падането на най-арогантното, най-некомпетентното правителство в последните 20-30 години – правителството на ГЕРБ. Видяхме страха на хората от уволнения и наказания, видяхме и купения вот, видяхме и непуснатите в обращение бюлетини. Не знаем колко от допълнително отпечатаните бюлетини са пуснати, което е тежко криминално престъпление. Не знаем каква част от резултата на ГЕРБ е честен и каква е купен. Ако не беше контролираният вот, ГЕРБ щяха да бъдат втора политическа сила.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете