Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Политическа сатира’ Category

ПРиМОЦИЯ ЗА БСП

Две баби се срещнаха на пазара. Баба Пена влачеше чанта на колелца, пълна с пакети брашно, а баба Ценка се бе изгърбила под тежестта на голяма торба с домати.  – Цене, къде ги мъкнеш толкоз домати? Да не храниш прасе за Коледа?
– Зимнина подготвям, сестрице! Сега, като дойдоха БСП и ДПС на власт, ни чака трета национална катастрофа. Знаеш как е при комунистите – инфлация, купони, глад!

Read the rest of this entry »

Очерк на един англичанин за България : “Няма по-прост народ от българския”

hamsterОгромен популярност сред англичаните придоби очерк на техния сънародник Едуард Стърнс касаещ България. Под заглавието “Няма по-прост народ от българския” той публикува своите впечатления, опит и разочарование от грешката, да си купи имот в нашата държава: ” Напоследък сред нас британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем и от друга ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси, накланяха везните в полза на решението за една такава на пръв поглед изгодна сделка.

Read the rest of this entry »

Неделен български печат

vestnik215 Двама българи са пострадали в Либия при опит за бягство от обекта, в който работят, пише „Труд”. Единият от сънародниците ни, който пожелал да остане анонимен, е прострелян в гърба, а другият – Росен Русанов, е със счупен крак. Русинов разказал за преживения ужас пред Нова телевизия: “Тръгнахме в един 40-футов контейнер.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете