Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Свободни български медии’ Category

КАК НЯМАШЕ В ТОЗИ ЖИВОТ ЕДИН ПОРУЧИК ГАЛИЦИН?

КАК НЯМАШЕ В ТОЗИ ЖИВОТ ЕДИН ПОРУЧИК ГАЛИЦИН?
Да  знам поне, че го има.
А тук гъмжи от самозванци,
стиснали с потни пръсти колената на жените си,
разлигавени хайдути, които след петата чаша пеят на фалцет:
„Раздайте патроньй… Не падайте духом… Налейте вина…”
Те не са виждали куршум.
Нито някога биха стреляли.

Read the rest of this entry »

Два факта и няколко случайности

Иван Бедров

Сутрешният блок на най-голямата телевизия в страната – бТВ, спира за първи път в 13-годишната история на медията, пише Иван Бедров в коментар за "Дойче веле".  Тези дни се случиха две неща – да ги наречем условно Първи и Втори факт. Паралелно се случиха и други неща – да ги наречем условно Случайности. Разбира се, всички те нямат нищо, ама абсолютно нищо общо помежду си, пише Иван Бедров в коментар за "Дойче веле".

Read the rest of this entry »

Предателите на България

stachka Живеем с усещането за бедствие. Защото вече е пределно ясно, че и четирите банди в НС обитават едни и същи подземия; че определени кланове се разпореждат с живота на няколко милиона българи, пише Еми Барух за "Дойче веле".  Отляво, отдясно, отгоре и отдолу периодично се чуват иронични, ехидни или пренебрежителни коментари срещу опитите за осмисляне на протестите и търсенето на рационална стратегия, с която да започне процес на декриминализация на държавата и институциите.

Read the rest of this entry »

СВОБОДАТА ДА СИ РОБ

Всеизвестна е телевизионната реклама „Свободата Санчо…” в която прегладнелия хидалго припада пред блюдото с рекламирания салам с надпис „КФМ”. Всъщност свободата да избираш желания вид салам е неограничена, стига да можеш да си го позволиш. Рекламната профанация на прочутия със своята поучителност монолог на Дон Кихот ни кара да потърсим оригинала, а той е:

Read the rest of this entry »

Кастрацията на българите в чужбина бе потвърдена и от този президент

plevneliev-nadsmivka-obama-big Какво се случва и защо се мълчи за 3-ят указ на Плевнелиев, който задраска отново избирателният район за сънародниците ни “зад граница”?  Гледайте видео и чуйте обещанията на българския държавен глава в Чикаго за да знаете.  13 март 2013 г. Президентът Росен Плевнелиев издаде цели три указа в един ден. С първият от тях назначи свои министри, като даже прибави един нов модел. Това добре.

Read the rest of this entry »

Атанас Панайотов: СДС, единствената дясна партия, беше разбита от Петър Стоянов и Иван Костов. Заради една курва…

NASKO Потресен съм! Когато видях моят герой Магарешката Усмивка (Петър Стоянов) да цвили от телевизионния екран заедно с председателят на СДС и предложението му за този пост, бях като ударен с боздуган по главата! Гледам и не вярвам!!! Остави него, ами се спряга името и на Йордан Соколов… Вече не се съмнявам в нищо и в никого – в България народът е напълно полудял! Хората са откачили. Как могат да търпят тази поредна гавра? Време е не за сопи, а за автомати и гранатомети…

Read the rest of this entry »

Атентатът – балкански и други въпроси

Capture "Полицията в сръбския град Ниш задържа Изет Реджович, гражданин на Босна и Херцеговина, който възнамерявал да пренесе две взривни устройства с дистанционно управление в България. Взривните устройства били с изключително силно действие, с половин килограм експлозив и подготвени за активиране от разстояние. Според оперативни информации на сръбските органи устройствата били пренесени в Сърбия от Босна и Херцеговина, а крайна дестинация била България."

Read the rest of this entry »

Спекулации със злото. Ние там – те тук

KEVOK Че какво значение имат те, когато външният ни министър предизвиква и дразни някои арабски диктатори, сякаш е квартален гамен край нечия бакалница. И всички до един заобикалят основното. Онази глупост, която беше изръсена – а всъщност препотвърдена от наши мъници, които охотно цитират големите глупости на някои уж големи хора. А тя гласеше: “Ако ние не отидем в Афганистан, Афганистан ще дойде тук!”Е, отидохме и в Афганистан. Но въпреки това терорът дойде и тук.

Read the rest of this entry »

Как европейските избори ще разгорят дълговата криза?

evropa3

Европа навлиза във фаза на политическа несигурност, която почти със сигурност ще промени сегашната, подкрепяна от Германия, стратегия за справяне с кризата, пише Майкъл Шуман за сп. "Тайм".  Много недостатъци има в европейската стратегия за справяне със сегашната дългова криза: неразумната мания за икономии. Упоритото нежелание да се отделят достатъчно финансови ресурси.

Дигитални граждани и аналогови политици

digital Сред най-популярните теми в българския интернет през 2011 г. са грамите на WikiLeaks. А основният антигерой в мрежата е Бойко Борисов, следван от вътрешния министър Цветан Цветанов.
Само че топ темите за дигиталните хора не привличат особено аналоговите политици. Политиците влизат в интернет кампанийно и спазват линия на стройна партийна комуникация, пише в доклад на фондация Медийна демокрация за новите медии.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете