Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Премълчано’ Category

Гаврата с Европа

evropa2Какво ли е било кодовото име на операцията? Може би „Да изнасилим Европа“?  Във всеки случай сексуалните изстъпления срещу жени в новогодишната нощ се оказаха добре планирана акция. Освен в Кьолн, гаври е имало и в Хамбург, Щутгарт, Дюселдорф, Билефелд, Залцбург, Цюрих, Хелзинки.  А това означава, че атаките са били добре планирани и отлично координирани от един център, чиято цел е била да покаже тоталната безпомощност на Европа.

Read the rest of this entry »

СЕГА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ. „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА” И СВЕТЪТ

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

За по-голяма яснота и конкретика в нашето изложение, следва да бъдат определени някои основни термини и играчи, свързани с района на Близкия Изток и новопоявилите се там терористически и екстремистки движения. Най-напред нека отбележим, че основните играчи на близкоизточната политическа сцена в преследването на своите стратегически интереси постоянно използват две взаимно изключващи се понятия, като делят терористите на „лоши“ и „добри“.

Read the rest of this entry »

ИГРИТЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛИЧИЯ И РОЛЯТА НА РАЗУЗНАВАНЕТО

БОРИС ВЕЛЧЕВ Е ПОЖЕРТВАН ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ПИРИНСКИЯ КРАЙ.
Извадки от секретни партийни и разузнавателни телеграми!  Преди повече от 35 години българското разузнаване осуетява опит на Брежнев да подари Пиринския край на Тито. 
На 21 януари Юрий Андропов пише писмо до Политбюро, в което подчертава, че ЦРУ на основа на аналитични прогнози е разработило планове за разлагане на социалистическото общество.

Read the rest of this entry »

Екзарх Йосиф I – един от най – достойните строители на съвременна България

EKZARH Известен като „дипломатът в расо” и „началникът на българската църква”, екзарх Йосиф I ( Лазар Йовчев – 1840 – 1915) e един от най – видните ни книжовници и духовни строители в преломно за България време, съвпаднало с разцвета и края на Възраждането ни, конституирането на българската Екзархия, освободителната руско – турска война, покрусата от Берлинския диктат от 1 юли 1878 г. и четиридесетгодишните усилия на младата ни държава, погребани с Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г.

Read the rest of this entry »

Шефката на ЦИК забравила да декларира хиляди декари земя на съпруга си

Николай Медаров, съпругът на шефката на ЦИК Красимира Медарова, има 792 декара земи край Шабла, Дуранкулак, Езерец и други села в Добричко, които е придобил основно в периода 2007 – 2011 г., показа проверка на Биволъ в имотния регистър. Освен това той е купил през 2009 г. 1883 декара в с. Герман, столична община.

Read the rest of this entry »

Секретната сделка между Саркози и Кадафи за българските медици

Френското списание Les Inrockuptibles обяви днес в своя сайт, че разполага с конфиденциални дипломатически документи, доказващи съгласието на Франция да достави атомна централа на Кадафи срещу освобождаването на българските медици. В сайта на списанието е публикувано резюме от пълната статия, която трябва да излезе в сряда в печатното издание на Inrockuptibles.

„Позволете ни да се променим”

bulgari Пътувайки човек има шанса да попадне на интересни спътници и пълни с непознати и любопитни истории, които с разказите си да допълнят натрупаната вече информация за лица и събития, наричана понякога исторически багаж. За хората, които са малко или много навътре в материята подобни случаи не са за изпускане.

Read the rest of this entry »

Събудете се. Угрозата – Шистов газ.

gaz Наскоро малка група от 11 човека, представящи себе си като експерти и загрижени граждани, изпратиха отворено писмо до българското правителство и народното събрание в опит да упражнят натиск и да ускорят процедурата по даване разрешение на определен чуждестранен инвеститор да проучва и добива шистов газ на територията на суверенна България.

Read the rest of this entry »

Лоша ли ще е българската 2012?

peika През отиващата си 2011-та българите обедняха както никога досега през последните 10 години. А това означава, че през 2012 г. недоволството на хората ще расте все повече, пророкува германският икономист Марк Майнардус. Привидна стабилност в условията на мизерия, стагнация и растяща инфлация – така изглеждаше българската 2011 година.

Read the rest of this entry »

Атентатор № 1 на Европа е българин

vlado Владо Черноземски, член на ВМРО, осъществява няколко политически убийства, сред които атентатът на века ‒ в Марсилия, където застрелва българофоба, и сръбски крал Ал. І Караджорджевич и френския външен министър Луи Барту.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете