Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Точен удар’ Category

Президентът на Чехия: Западът да подкрепи Асад, както това направи със Сталин срещу Хитлер

zemanЗападните държави са длъжни да подкрепят сирийския президент Башар Асад и да влязат в съюз с него срещу Ислямска държава така, както това направиха западните политици със съветския лидер Сталин срещу Хитлер.  Това каза президентът на Чехия Милош Земан. „Башар Асад се сражава срещу ИД. Нещо подобно направи Сталин през 1941 година, когато влезе в съюз със западните държави.

Read the rest of this entry »

Обръщение към демократичната общност на България

  2013 година ще остане в новата история на България, като годината в която българските граждани въстанаха срещу захвата на държавата си от олигархията

  УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, 2013 година ще остане в новата история на България, като годината в която българските граждани въстанаха срещу захвата на държавата си от олигархията и отрекоха правото на досегашните партии да осъществяват посредническата си политическа функция, като годината в която гражданите поставиха извънредно остро и категорично проблема за своето много по-пряко представителство, за своето непосредствено политическо участие в общите ни дела.

  УЕДНАКВЯВАНЕ

  В скромните си писания, непрекъснато пиша за бедите от бруталната глобализация и нейната икономическа есенция – неолиберализма. С мисълта, всички да осъзнаем коя е истинската опасност на съвремието ни. С времето всички грехове на тоталитаризма, в които Западът обвиняваше комунизма станаха присъщи нему, заради налаганата от него повсевместно по света „демокрация”.   Пръкналите се от всякъде фалшиви дисиденти говореха така, сякаш демокрацията е тяхна родина, а правата на човека техния народ. И загърбиха напълно понятия като нация, народ и родина.

  Read the rest of this entry »

  Как е парцелирана България

  Парцелирането на България може и да не е новина за някои, но широката публика чак сега получи официални данни за това, пише Иван Бедров в коментар за "Дойче веле".  Тези дни министерствата публикуваха справки за концентрацията на средства на техните фирми в определени банки. Бяха задължени да го направят заради приетите от служебното правителство нови правила за парите на държавните фирми, които забраняват концентрацията да надхвърля 25 процента.

  Read the rest of this entry »

  ВИДОВЕ ПРЕДАТЕЛСТВА. ПРОПАГАНДА ЗА ТЕКУЩИ НУЖДИ

  KEVOKБойко и Цветанов гледат телевизия, в компанията на едно от кучетата на премиера. Виденов, от екрана: „Луканов беше авантюрист, Първанов е себичен, Станишев е демагог, АЕЦ „Белене“ е скъпа.“ А Бойко важно казва: „Цецо, направо го запиши в ГЕРБ“. Не съм видял тази сценка с очите си, нито пък Ивайло Нинов, който е автор на въпросната карикатура в „Стършел“. Но тя много остроумно изразявакак се потребява историята за текущи нужди.

  Read the rest of this entry »

  Русия и Израел: неочакван алианс

  russia-arms-deal-iranТой изкара два мандата като президент и един като министър-председател. Теоретично той може да оглавява страната си до 2024 г, което ще го направи най-дълго управляващия руски лидер, от времето на Сталин. Завръщането на Владимир Путин в Кремъл предизвика вълна от коментари, които като цяло изразиха мнението, че както е било, така и ще бъде.  Путин 4.0, както и предишните му версии, вярва, че Русия все още не е възстановена от колапса на 90-те години, така че все още не е узрял за плуралистичната демокрация. 4,0 Путин вярва, че светът е опасен, хаотичен и враждебни.

  Read the rest of this entry »

  Уорлик, взимай си партакешите и изчезвай, че ни идваш в повече с простотиите си!

  UORLIK Американският посланик Джеймс Уорлик, който упорито се заял да ни пили нервите до безкрайност, мандахерцайки се насам натам из България, цъфна във Варна и изпусна поредния миризлив газ. Уорлик обърка без да му мигне окото Варна с Бургас, но иначе направи истинско фелацио на местната съдебна система, с която трябвало да се … гордеем!

  Read the rest of this entry »

  Freedom House: Демокрацията в България върви катастрофално надолу!

  Нивото на демокрация в България достига най-ниското си ниво от 2006 г. насам, алармира Freedom House. Организацията представи годишния си доклад в различните държави.Демократичността се измерва по скала от 1 до 7, като 1 е най-високото ниво, а 7 – най-ниското. Рейтингът на страната ни тази година е 3.14. За справка най-добро ниво България е имала през 2008 година, когато оценката ни е била 2.86.От 2003-а г. до 2008 положението на страната ни в областта на демокрацията се е подобрявало. От 2009 година обаче тръгва обратен процес, информира http://www.dnes.bg

  Read the rest of this entry »

  Д-р Николай Михайлов: Да си българин е клопка. Покана за щастие на сеизмичен терен.

  nikolai-mihailov3 България подгизна в голяма двусмислица, в системно лицемерие. Преходът е провал на елитите, височайша некадърност. Народът е отвратен от спектакъла на елитарното беззаконие, но отвращението му е лицемерно, защото търпи и имитира, това срещу което протестира. Това, което имаме не е демокрация, а клептокрация. Власт на забогателите по несподелим начин.

  Read the rest of this entry »

  Солаковият хан където са живяли Ботев и Левски се руши

  hana Втори юни ден на Ботев…
  "Солаковия хан в Букурещ. Тук, в този хан се е намирала онази мелница, в която са живели през 1869г Ботев и Левски, когато Ботев пише, че приятелят му Левски има чуден характер и все е весел, все пее, въпреки студа, глада и мзиерията. Тук , в този хан е била и печатницата на Любен Каравелов, който е издавал вестницте Свобода и Независимост.

  Read the rest of this entry »

  Календар на публикуване
  September 2017
  M T W T F S S
  « Apr    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
  Търсете