Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Америка’ Category

Холивудска флотилия замаза нови 2 милиарда минус на държавата

FLOTILIAМистериозна флотилия срещу Русия прати в пълния миманс 1 милиард загуби от ЕС,  и още 1 милиард, присъдени на Русия от Парижкия арбитраж. Единственото, в което Бойко Борисов е добър – публичните бомби, отново е на 100% газ, за да потулва грандиозните финансови поражения, които ни се стовариха.
Съвсем очевидно е, че „флотилията“ е абсолютно бутафорна измислица, тип „Холивуд“. В НАТО няма такъв проект. Дори Турция се оказа, че не го е искала.

Read the rest of this entry »

Секретни документи показаха мизерията на САЩ, които искат да поробят Европа

ttipДнес „Грийнпийс“-Холандия публикува секретни документи от преговорите за Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) между САЩ и ЕС, съобщиха от организацията.  Документите вече са достъпни за всеки на сайта www.ttip-leaks.org, „защото демокрацията се нуждае от прозрачност“.  „Тези документи изясняват мащаба и обхвата на търговията, която се изисква от гражданите на САЩ и на ЕС в гонитбата на корпоративни печалби. Време е преговорите да спрат и дебатът да започне“, заявяват от „Грийнпийс“.

Read the rest of this entry »

Кисинджър: Русия да се възприема като ключов елемент от новото световно равновесие, а не като заплаха за САЩ

KisinjerРусия трябва да се възприема като съществен елемент на всяко ново глобално равновесие. От 2007 до 2009 година Евгений Примаков и аз бяхме председатели на група, съставена от пенсионирани министри, висши държавни служители и военни представители от Русия и САЩ. Целта на групата бе да притъпи конфронтационните аспекти в отношенията САЩ-Русия и да обсъди възможностите за съвместни подходи.

Read the rest of this entry »

Политическа нестабилност в Европа е главна заплаха за САЩ през 2016 г.

anti-euПредотвратяване на усилването на войната в Сирия трябва да бъде основен приоритет за политиците в САЩ през 2016 г. Американски експерти включиха и нестабилна Европа сред главните заплахи за САЩ през 2016.  Това е изводът, който правят водещи експерти, които участват в осмия ежегоден обзор на американския Съвет за външни отношения (Council on Foreign Relations – CFR). Гражданската война в Сирия с международни участници замени конфликта в Ирак като номер едно по загриженост сред анкетираните.

Read the rest of this entry »

САЩ: Кибернетичен Пърл Харбър е възможен

PanetaСпоред шефа на Пентагона Лион Панета трябва много сериозно да се гледа на заплахата от хакерски атаки .  Министърът на отбраната на САЩ Лион Панета предупреди, че е възможно САЩ да станат обект на "кибернетичен Пърл Харбър".

Американците приветстват епохата на тиранията

tiraniaПол Крейг Робъртс е бивш заместник-министър на финансите на САЩ в администрацията на Роналд Рейгън. Считан е за един от бащите на "рейгъномиката".  Икономическата и външната политика на Рейгън имаше изключително значение за разпада на бившия съветски блок, наречен от бившия актьор "Империя на злото". Стотици милиони източноевропейци се спасиха от лапите на тоталитаризма и си върнаха свободата, чийто символ беше Запада и най-вече САЩ.

Read the rest of this entry »

12-те най-лъжливи изявления в САЩ през 2011 год

Преди  края на 2011 г., американско списание, носител на няколко награди, е събрало една дузина от най-безсрамните, двулични и лъжливи изявления, през отиващата си година.  "Аз живея в град, където лъжата е вид изкуство", пише на интернет страницата на Foreign Policy, Дейвид Роткопф.

Има нещо гнило в САЩ?

globalist Кризата изкара наяве мръсните ризи на милионерите. Почтените бизнесмени се оказаха прости измамници, но на по-високо ниво. До момента са разкрити 3 от най-фрапиращите финансови измами в САЩ: Бърнард Мейдоф, 50 млрд. за 10 години Робърт Станфорд, 8 млрд. за 15 години .  Пол Грийнууд и Стивън Уолш, 550 млн. за 13 години

Read the rest of this entry »

Уикиликс: „САЩ събира детайлна инфо за България“

wikileakslogo

29 ноември 2010г. Уебсайтът Wikileaks Iraq War Diaries  отново разклати световното политическо и дипломатическо пространство, като днес изнесе информацията за секретни инструкции до американските посолства по света, в т.ч. в България.   Така уебмастерите си изпълниха обещанието да продължат своята работа, въпреки че на 19 октомври 2010г.

Read the rest of this entry »

Рокфелер: Банкерите и политиците са виновни за кризата

_MG_1954.CR2 Ключова роля за възникването на световната финансова криза изиграха банкерите, но те са имали помощници в това. Както съобщават от ИТАР-ТАСС, такова становище в интервю за органа на деловите кръгове във ФРГ, вестник „Ханделсблат“ е изразил добре познат банкер, един от най-влиятелните представители на глобализацията, американецът   Дейвид Рокфелер.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете