Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Престъпност’ Category

Отвъд КПУКИ, зад КПУКИ

kPUKI„- Аз съм Фунт. На 90 години съм. Цял живот съм лежал в затворите заради други. Такава е моята професия – да страдам заради другите.
– Ах, вие сте подставено лице?
– Да – каза старецът, като с достойнство тръскаше глава. – Аз съм зицпредседателят Фунт. Винаги съм лежал в затвора.”
Ако беше прочел „Златният телец”, бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) по времето на ГЕРБ щеше да знае, че управлява структура, която силно наподобява Остап-Бендеровото предприятие „Рога и копита”.

Read the rest of this entry »

Арестуваха българина, ужилил Бил Гейтс

geits Българинът Алексей Петров Коларов, който през 2004 година успя да източи кредитната карта на мултимилиардера Бил Гейтс, бе арестуван отново. 28-годишният нашенец от Силистра е задържан в столицата на Парагвай – Асунсион, за източване на банкомати, съобщиха парагвайските медии. В хотелската стая на Коларов полицаите са открили 90 000 долара.

Read the rest of this entry »

Страшни ли са Българските мутри?

Mutri Не. Не са страшни. Вижте във видеото тук колко са и хрисими.И жалки. Всеизвестните Братя Галеви… Един нестрашен журналист им слага някои въпроси. Мартин Карбовски.  Друга е темата , че министъра на МВР си приказва с тях по поводи, които той си знае.
Темата бе, че вас Българи , ако ви е страх от нещо, това си е ваш измислен страх.

Шестима българи бяха осъдени във Великобритания

Двама от осъдените

Семейството крадци в Лондон успяло да натрупа от занаята си крупната сума от 100 хил. британски лири.  Семейство български крадци в Лондон успяло да натрупа от занаята си крупната сума от 100 хил.  британски лири и ги инвестирало в недвижимо имущество в родината си, пише британският в. "Дейли мейл".

Read the rest of this entry »

Четирима българи с 60 кг кокаин на кораб

Новини

Тримата мъже и една жена са пътували по маршрута Бразилия-Карибските острови-Великобритания и вече са задържани.  Четирима българи са задържани на круизен кораб с 60 кг кокаин при съвместна операция на българските полицейски служби и колегите им от Агенцията за борба с тежката организирана престъпност на Великобритания.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете