Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Култура’ Category

Български проект на Милен Врабевски и Джон Лоутън в тройката на американска класация

Джон Лоутън и Милен Врабевски Български проект на Милен Врабевски и Джон Лоутън в тройката на американска класация.   "Fairytale" – част от изцяло българския проект "The power of mind", се изкачи на трето място в американската музикалната класация за прогресив рок.

Read the rest of this entry »

Влиянието на електронните медии върху българската култура.

MEDIIБез телевизия не можем – по това трябва да сме наясно. Остава да мислим само върху едно: как да я овладеем, за да служи тя не за разпалване на човешките нагони, а за развиване на човешките добродетели.” – Николай Хайтов
В последните две десетилетия електронните медии започват все по-осезателно да навлизат в ежедневието на обикновения българин. Едва ли има човек, който пътувайки с кола сутрин към работа, не пуска поне за половин час радиото, за да научи новини или послуша музика и едва ли има някой, който връщайки се изморен от работа всяка вечер, не прекарва поне няколко часа пред телевизионния екран.

Read the rest of this entry »

ИРАНЦИ ЛИ СА БЪЛГАРИТЕ ?

Traki_irantsi

Казват, че единственият начин да се поддържа една лъжа жива е това тя от време на време да се облича в нова дрешка, защото иначе манипулациите започват да прозират. Правдивостта на това твърдение се доказва от невероятна бъркотия, която чужди и наши учени забъркаха с нашата история. Изкарваха ни монголци, угро-фини, туранци, а последната добре платена измислица е това, че сме роднини на така наречените ирански народи.

Read the rest of this entry »

ЕДНО КЪМ ЕДНО: Колко са грамотни в Софийския университет?

gramotni На сайта на Софийския университет преди ден беше публикувано съобщение по повод публикация на колегите от в. "Труд". Препечатваме текста не защото съдържанието му е изключително важно, а заради неприятните правописни, пунктуационни и стилистични грешки в него.

Read the rest of this entry »

НИЕ СМЕ РОБИ НА ПРОФЕСИЯТА

Среща с Йосиф Сърчаджиев

uosif1 Варненско лято, плажове, купони… И един прекрасен духовен празник, който пълни душата – 18-тият Международен театрален фестивал. Тази година под мотото  „Театърът: по-интензивната реалност” бяха представени онези български постановки от сезона, които демонстрират творческо търсене в различни посоки в областта на театралния език и постигат силно емоционално въздействие.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете