Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Обяви’ Category

Нов капан за българите в чужбина: как да го избегнем?

mi_tr На 1 януари 2013 г. повечето българи в чужбина могат да се окажат длъжници на здравната каса – Капанът|Капанът ще щракне на 1 януари 2013 г., когато влиза в сила една промяна на Закона за здравното осигуряване, чиято цел е да направи повечето българи в чужбина длъжници на здравната каса. Става дума за прословутия член 40а, според който всеки българин в чужбина, дори да е напуснал България преди 1999 година, когато се създаде Националната здравноосигурителна каса, трябва да плати здравни осигуровки за целия период на отсъствието си от страната.

Read the rest of this entry »

Българите в чужбина не дължат здравни вноски

Българските граждани, които са напуснали страната могат да се освободят от плащането на здравноосигурителни вноски у нас и за стари периоди, ако не са живели по това време в България. Това гласи промяна в Закона за здравното осигуряване, която беше гласувана с бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2012 г.

Read the rest of this entry »

Освбодиха отвлечени в Судан български пилоти

helicopters Трима българи екипаж на хеликоптер, работещи на договор за ООН, бяха освободени в Дарфур, след 145 дни в плен, съобщиха от Световната програма по изхранване (WFP). Те бяха освободени днес. Все още не знаем обстоятелствата около тяхното освобождаване. Те бяха държани в плен в продължение на 145 дни, заяви говорителката на WFP Амор Алмагро.

Read the rest of this entry »

Меглена Кунева е кандидат на тройната коалиция

photo_verybig_728130Меглена Кунева е кандидатът за държавен глава на тройната коалиция, чийто архитект беше настоящият президент Георги Първанов, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.  Той коментира номинацията на първия български еврокомисар и бивш министър за Европа в правителството на НДСВ за президент.

Read the rest of this entry »

Почина в София Искър Шуманов

iskarshumanov-snНа 21 май, т.г., на 92-годишна възраст, в София, внезапно почина ИСКЪР ШУМАНОВ.
Роден на 12 юли 1919 г. в село Карабунар, Пазарджишко. Отдава се на журналистика като сътрудник на в."Политика". Бил е заместник-редактор на в. "Младежко знаме" и след спирането му през 1945 г. емигрира в чужбина. В емиграция прекарва 45 година. Работи последователно в сп. "Освобождение"(Париж), редактор във в. "Свободна и независима България"България" (Ню Йорк) и едновременно на в. "Народно земеделско знаме".

Read the rest of this entry »

Кичка Бодурова на Радио Отзвук

kichka На 29 Март, нашата известна поп певица Кичка Бодурова, бе почетен гост на Радио Отзвук, за откриването на новата рубрика “Музикална палитра”.  Тази рубрика е част от форума на Радио Отзвук, за запазване на българската музика.
За сваляне на архив на записа с Кичка Бодурова, моля посетете страницата на Радио Отзвук – http://otzvuk.com

Read the rest of this entry »

Предаване с Кичка Бодурова по Радио Отзвук

kichka На 29 Март от 20ч. ЕТ, по Радио Отзвук започва нова рубрика – "Музикална палитра", която ще се предава 2 пъти месечно. Целта на тази дискусионна музикална кампания, е да се популяризира отново българската поп и рок музика, джаз, както и оперната и народна музика.

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете