Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Красимир Бачков’ Category

МОЯТ РАЗГОВОР С БОЙКО БОРИСОВ

– Слушай, Боко! Не се обръщам с официалната форма , нито те наричам господин, генерал, премиер или друго, просто защото не заслужаваш! За мен ти си Боко ….. и натам да не продължавам! Не те уважавам и не смятам, че представляваш народа или правителството. За мен ти си представител на мутрите в тази държава!

– ……………..

– Защото си много ниска топка, за да заемаш какъвто и да било държавен пост! Ти си елементарен подражател, нещо като папагал в човешки вид!

Read the rest of this entry »

ТАЗИ СЛЯПА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ …!

Липсата на общочовешка прогресивна доктрина, на идеология, която може да даде надежда за едно по-добро от сегашното бъдеще, е в основата на разпада, на западната политическа върхушка! След един общо взето кратък икономически и най-вече технологичен възход, след края на втората световна война, западните европейски държави бързо достигнаха апогея в развитието си и неусетно превърнаха своите граждани в свръх-задоволени консуматори. А се знае, че когато човек разполага с всичко, той не се стреми към нищо!

Read the rest of this entry »

МИРИЗМАТА НА МЪРША

– Аз не разбирам нищо от политика! – откровено признаваше Наско – бръснаря и убедено продължаваше – Затова трябва да се кандидатирам за президент на държавата!
– Алооооо, Наско! Спри се! – реагираше клиента, седнал на бръснарския стол – Тези, дето уж разбираха от политика, виж до къде ни докараха, а ти ……!
– Хасъл, де! Ние затова сме на тоя хал! Щото разни шушумиги се набутаха за президенти, а ние сърбахме попарата после!

Read the rest of this entry »

Най – чистият кандидат – президент

Защо за президент се кандидатират все отявлени крадци, престъпници и деградирали човешки отрепки? – питаше се Цеко, докато отпиваше от бирата и замезваше с пържена цаца. – В тази държава няма ли да се намери един кандидат за президент, който да прилича на нормален човек? Такъв, за когото да гласуваш спокойно и с чиста съвест?Той включи телевизора, за да се разсее от неприятните мисли, но от монитора излая Жорж Ганчев, с неистов мерак, за държавен глава.

Read the rest of this entry »

РАСИСТ ПО ПРИНУДА

Като миролюбив гражданин на Република България, съм склонен да уважавам правата на всеки човек, роден на тази земя, независимо от цвета на кожата и етноса му. Това е на теория. На практика обаче се оказва, че циганите в България имат повече права и по-малко задължения от мен! Джихадистите,/ пардон, МИГРАНТИТЕ / също са привилегировани, в сравнение с мен и останалите етнически българи.

Read the rest of this entry »

Меркел – Горбачов на Европа!

И тъкмо държавите в стара Европа се бяха консолидирали, в икономическо и политическо отношение, излязоха с водеща роля в света, когато американците се усетиха, и сложиха прът в европейските колела! Продажната баба Меркел разтвори обятия и покани всички мигранти от Азия, Африка и вероятно дори от Северния полюс. Германия е голяма и силна държава, но с политици като Меркел постепенно ще се превърне в поредната европейска кочина, зарината с мързеливи, агресивни и незнаещи, що е култура и възпитание бежанци.

Read the rest of this entry »

Бай Ганчо и американците

– Какво добро съм видял от американците до сега? – питаше се бай Ганчо, докато седеше на една пейка в морската градина и мързеливо се почесваше по топките. Пред него прелитаха гларуси, писукаха малки чайки, а пет кораба на рейд чакаха реда си, за да влязат в пристанището. Денят бе типично пролетен и по-точно мартенски. През два часа светваше слънце, после облаци затуляха небето и ту бе пролетно приятно, ту зимно хапливо студено.

Read the rest of this entry »

КОНСКО ЕВАНГЕЛИЕ ЗА ПРОСТАЦИ

Имаме само по един живот, от който трябва да усетим и радостта, и мъката, и да побеждаваме, и да се научим да приемаме пораженията. На пръв поглед е лесно. Така изглежда и отминаващото време, когато съзерцаваме часовника. Виждаме, как секундната стрелка се върти, но не усещаме, че заедно с нея изтича и пясъка на биологичния ни часовник. Оооо, колко глупави сме, Господи!

Read the rest of this entry »

РАЗПАДАЩА СЕ БЪЛГАРИЯ

В момента България е като пъзел, който някой е разбъркал безобразно. Защото отдавна вече нямаме държава, нито държавност.   Спомням си времето, преди да влязат Борисов и ГЕРБ в реалната власт. На всички им бе писнало от анархията, безобразията и кражбите на НДСВ, БСП и ДПС. Хората се оглеждаха за формация, която фактически да е „по-малкото зло”. Една моя колежка откровено си признаваше: – „Бойко поне изглежда като пич!

Read the rest of this entry »

ВСИЧКО ЗА ЧИСТЕНЕ

Правителството на Орешарски за удивително кратко време, под натиска на уличните протести, успя да натвори толкова много безобразия, че после ще бъдат нужни години, за да се оправят нещата. Стотиците назначени политически марионетки / най-вече от ДПС /, са способни единствено и само на разсипия, кражба и разбиване на българската държавност. Всички са назначени без конкурс, много от тях са и без образование, да не говорим, че хал хабер си нямат за длъжността, на която са спуснати с парашут.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете