Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Бъзикилийкс’ Category

“Бъдещето не принадлежи на всички” – интервю с Джордж Сорос

Soros2 Публикуваме едно изключително интересно интервю на известния финансов спекулант Джордж Сорос дадено за българското издание на “Форбс” във връзка със значителната роля, която според някой хора играят редица неправителствени структури  финансирани по негови проекти на настоящите протести в България: – Г-н Сорос искам първо да ви благодаря за това, че отделихте от вашето скъпоценно време за това интервю.

Read the rest of this entry »

Орешарски: Имаше вариант Пеевски да е премиер.

image_1904400_126 За първи път в публичното пространство се появява отговора на въпроса “Защо се стигна до казуса Пеевски и кой го посочи?” и то отговор даден лично от премиера Орешарски в интервю за неизвестния вестник “Народен трибун” издаван от самодейци при читалище “Нов път” село Тиквеш, откъдето е и родът на премиера. Интервюто ни е изпратено от наш читател комуто благодарим:

Read the rest of this entry »

Джулиан Асандж: “България е осъдена на революция.”

asang Ексклузивно интервю с Джулиан Асандж бе разпространено в българското медийно пространство, в което той пророкува, че в България ще се развивят процеси подобни на отминалата неотдавна арабска пролет: – Г-н Асандж, наблюдавате ли това, което се случва в България през последните месеци?
– Да разбира се. България е приковала вниманието ми и не само мойто. Процесите в България се следят от множество анализатори по целия свят. Много е вероятно да се окаже, че точно от България ще тръгнат процеси подобни на арабската пролет неотдавна, процеси които ще се разпространят и в останалата част от Европа.

Read the rest of this entry »

Станишев: ” Само глупаците вярват в социализма, нашата цел е да управляваме.”

Stanishev_PES_Leader В обширно интервю за руското издание “Комерсант” лидерът на българските и европейските социалисти Сергей Станишев даде отговори на редица въпроси, свързани с предизборната платформа на БСП, и визията му за бъдещето на България: – Г-н Станишев, вие сте лидер не само на българските, но и на европейските социалисти, в този смисъл вие се явявате бащата на социализма в Европа в настоящия момент.

Read the rest of this entry »

Има ли я още България?

Питаш ме, приятелю, в писмото си: “Има ли я още България?”, а аз дълго не намирах ни сили, ни време, за да ти отговоря, но сега, открадвайки част от себе си, ще ти изложа нещата така, както ги чувствам, а ти сам си реши.  България сподели съдбата на демокрацията, законността и справедливостта – съществува само на хартия. Ако погледнеш картата на света, ще я видиш свряна все на същото място, ще я видиш и изписана с красиви букви по официалните документи, в речите на длъжностните лица и по лозунгите на тези, които най-много се кичат с нейното име.

Read the rest of this entry »

Дилема. Неочаквани решения.

maskiran-pistolet-1 Вече нямаше накъде да отстъпва. Усещаше тежестта на пистолета  като котва, приковала го към стола. На масата срещу него лежаха пръснати сметки от “Топлофикация”, “Софийска вода” и “ЧЕЗ”, а в ръцете си държеше последното писмо от банката, с което го уведомяваха, че има 24 часа да освободи апартамента.

Read the rest of this entry »

Кривата истина около сплашването на Доган

Всъщност мисля си, че случилото се на конференцията на ДПС не е театър, цирк или постановка, а логичен акт – последица от политиката на ДПС и нейната върхушка, в частност Доган. Но на някои би им било по-добре случилото се да бъде възприето като театър, цирк или постановка, защото не се оказаха подготвени за това събитие, бяха изненадани и разголени, видяха се истинските им лица, макар и за миг. Показа се целият фарс на водената от тях политика.

Read the rest of this entry »

“Фейсбук обществото ни води към Анархия.”

Tsvetanov3 “Фейсбук обществото ни води към Анархия.”, предупреди вицепремиерът Цветанов в предаването “Право на отговор”.
Вицепремиерът Цветан Цветанов отправи предупреждение към българите, че фейсбук обществото води държавата към състояние на анархия. Изказването му бе излъчено в първия епизод на новото предаване по БНТ “Право на отговор”. По-долу предаваме целия му разговор с водещата:…

Read the rest of this entry »

Цецка Цачева: “Заплашва ни вълна от зелен тероризъм!”

tetka След бурните нападки, които парламентарната шефка предизвика в социалните мрежи със своята подкрепа за развитието на ски туризма в Банско, тя излезе с отворено писмо до българските медии и апелира те да й окажат подкрепа в нейната борба със “зелените терористи”. Ние, въпреки че не сме медия , се чувстваме съпричастни към нейния патос и затова решихме да разпространим съдържанието на въпросното писмо и във виртуалния свят,  като по този начин дадем своя принос към борбата за свобода на словото в интернет и възможността да се отразят всички гледни точки:

Read the rest of this entry »

Обама: “Не се оплаквайте от Борисов, това ви е политическият материал.”

ob_2316488b В интервю за обзорното политическо предаване “Панорама” американският президент Барак Обама отговори на въпроси разкриващи отношението му не само към премиера Борисов, но и към България като цяло. Интервюто ще бъде излъчено в предаването, а ние благодарим за предоставената ни възможност да го публикуваме предварително: ” – Г-н Президент, изминаха няколко дни от посещението на българският премиер г-н Борисов, успяхте ли да видите България през неговите очи и смятате ли скоро да ни върнете визитата?

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете