Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Бивол’ Category

Анатомия на заменките

tomalev_nikolovaКак се печелят милиони от държавни земи.  Томалев-Томалети-Томалевски и Ива Николова, кандидат на Синята Коалиция за частичните кметските избори в Габрово през 2010 г.  Лицето Божидар Томалев, известно също като Дарио Томалети, или Божидар Томалевски се изявява в политиката като шеф на партията "Другата България", претендираща да представлява българите в чужбина. От февруари месец той се вписва и в ново амплоа на "протестиращ". Последната му изява е на "протестиращ колаборационист", който ще участва в писането на нов изборен кодекс по покана на Мая Манолова.

Read the rest of this entry »

Мафията и олигархията си имат имена

pravdo-antimafia "Мафия" и "Oлигархия" не са само абстрактни понятия.  Преди време Биволъ компилира списък с имена на известни българи, които според американските дипломатически доклади, изтекли в сайта Уикилийкс, са замесени в противозаконна дейност. Те са забогатели от нея, но или са недосегаеми за правосъдието, или към тях не се прилага цялата строгост на закона. Това е привилегия, отличаваща ги от "простолюдието". Тези хора, поименно посочени в документи, които не са за публично ползване, формират уродливото образувание Държава-Мафия.

Read the rest of this entry »

Изборният "Калинчи код"

Секретната програма за пресмятане на изборите разкрива бъгове и възможности за манипулации. Преди няколко дни анонимни хакери предадоха на Биволъ компютърен код, за който се твърди, че пресмята изборните резултати точно като софтуера използван от фирмата Информационно обслужване, избрана от ЦИК за компютърна обработка на резултатие от изборите 2013 г.

Read the rest of this entry »

Българите в чужбина мишена на ментета II

tomalevski1 Новите “деца на лейтенант Шмид” със сертификат за първокласен инвеститор от Агенцията по инвестиции.  Томалев, Томалети, Томалевски… многобройни са имената, както и документите за самоличност на основателя на една файтонна политическа партия, гръмко претендираща да представлява българите в чужбина. Партията му е регистрирана и за предстоящите на 12 май 2013 парламентарни избори.

Read the rest of this entry »

Националната им срещу националната ни сигурност

buddha-protests Главният секретар Калин Георгиев заяви днес, че нямало разработка "Будали" и "журналисти не са били разследвани заради професионалните им задължения". След което добави, че "журналисти могат да се подслушват само, ако са нарушили закона"  „Журналистите не са изключение от останалата категория хора. Аз не зная някой да има имунитет за това, че е журналист.

Read the rest of this entry »

Фирма, рекламираща незаконен хазарт, наддава за "Нет Инфо"

sportal Сайтът Sportal.bg рекламира незаконен сайт за онлайн хазарт bet365.com.  Търгът за "Нет Инфо" АД, в който както писа Биволъ наддават три компании, навлезе в решителен стадий.  Според нашите източници най-висока оферта са дали собствениците на Sportal.bg. След тях е консорциумът между NEG.bg на Иван Николов, Елвин Гури и бившия съсобственик на "Нет Инфо" Любен Белов. Най-ниска е офертата на NovaTV.

Синът на агент "Нула Нула Виноградов" става служебен премиер?

marin-raykov "Той е персона с въобръжение, изкусителен за красивите жени и любител на скъпите ресторанти. Този начин на живот му струва скъпо и същото важи за неговата политическа атквиност. Така този вълнуващ и обещаващ човек привлича вниманието на руските специални служби. Ерню* приема да контактува с таен агент на българското посолство в Париж, Райко Николов – "Виноградов".

Read the rest of this entry »

Асен Йорданов: Младен Георгиев вкара Бойко в капан

assen-leipzig ДОН "Буда" е фалшифицирано, твърди вербовчикът на Бойко Борисов в ЦСБОП Младен Георгиев в обширно интервю на четири страници във в. "Преса". Според настоящият главен секретар в ДАНС били верни само първата и последната страница в досието на Бойко Борисов. Георгиев твърди още, че Борисов им е бил интересен като бивш офицер от МВР, а не като представител на криминалния свят.

Read the rest of this entry »

Досието "Буда" II

На 24.02.1997 г. в сектор "Вътрешен тероризъм" на ЦСБОП е образувано Дело за оперативно наблюдение (ДОН) срещу Бойко Методиев Борисов. Делото е с номер 0996, с псевдоним "Буда".  Мотивът за делото е красноречив: "за придобиване на информация по отношение на процеси, представляващи оперативен интерес в силовите групировки и структури. За предотвратяване и пресичане на евентуална престъпна дейност от техни представители".

Read the rest of this entry »

Досието "Буда" I

verbovka-1 На 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП, като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с "оперативно интересни лица". Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е "картонче" и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете