Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘България’ Category

Чакат ни още много шамари, ако се надяваме на арбитражно кривосъдие

image118До финал стигна първият от известните искове срещу България пред арбитражни трибунали. Сведенията на правителството гласят, че „Атомстройекспорт“ е осъдил България заради едностранно прекратения договор за АЕЦ Белене. НЕК ще заплати 550 млн. евро на руската компания, гласи решението на арбитража в Женева. Според руски медии сумата е 620 млн. евро.

Как се подменя историческата памет?

bgМислите, че е трудно? Въобще не се заблуждавайте, няма нищо по-лесно от това. Трябва ви само едно нещо – власт, и проблемът ви е решен. Искате да подмените историческата памет, да смените националното самосъзнание на хората, да измислите нова история и да създавате нови народи? Нямате проблем. Само използвайте властта си да мачкате и да тъпчете народът си до пълното му оскотяване и резултатът ви е в кърпа вързан.

Read the rest of this entry »

Германски експерти: Реформите в България – само думи, промяна няма

Европейската комисия многократно заяви, че България се нуждае от съдебна реформа незабавно, но въпреки множество публични протести, натиск от външни дипломати и серия от скандали все още няма промяна.   Това се посочва в доклад на авторитетната германска фондация "Бертелсман", който разглежда периода от 2013 г. насам.

Read the rest of this entry »

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЯМА И НЯМА СКОРО ДО ИМА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА

проф. людмил горгиев

Известно е, че мнозина от по-интелигентните хора на територията Дунавска България настояват остатъците от държавата да формулират собствена национална доктрина с визия за бъдеще поне за следващите 20, 30 или 50 години. Не по-малко известно е, че в момента, в който се постави такава необходимост пред политици, интелектуалци, журналисти или анализатори, всички вкупом започват или да бръщолевят глупости за евроатлантически ценности,…

Read the rest of this entry »

Питане в Парламента: Има ли проститутка в Министерството на Отбраната?

Депутатът от БСП Атанас Зафиров ще закове военния министър Николай Ненчев с три остри въпроса в парламента. „Ще питам Ненчев по една тема, която мина като светкавица в медиите и заглъхна набързо. Става въпрос за едно скандално назначение и още по-скандално потулване“, обясни пред Епицентър.бг народният представител от левицата.

Read the rest of this entry »

Корупцията като косъм в устата на глупака

Untitled-1От началото на т.нар. „преход“, ни тровят всячески, че България била един вид раят на корупцията, държавата-мафия, мизерия, ад. Това разбираемо е подкрепяно и пробутвано едва ли не като главната подправка за всичко, заради което българите сме били и сме най-бедни в целия Европейски съюз, обхващащ над 20 държави-членки до момента. А, да, и затова са „виновни само комунистите и руснаците“, няма значение, че не беше „промяна“, а беше „подмяна“ – либералните „демократи и НПО сe борят за нашите права“.

Read the rest of this entry »

Костов: Недоверието към кабинета „Борисов“ е по-голямо от това към Орешарски

kostovizaciq„Общата несигурност в България в момента зависи много от суверенитета на страната, от нелегалните имигранти. Защото заедно с тях, в страната влизат радикални ислямисти – страната става междинен център за движение на бойци на Ислямска държава в посока на европа“.  Това коментира в „Седмицата“ на Дарик Иван Костов по отношение на сериозните рискове пред страната.

Read the rest of this entry »

Евростат: 90% от българите са недоволни от стандарта на живот у нас

genocideТревожни данни сочи ново социологическо проучване за Евростат, което е било проведено във всички страни от ЕС, както и в няколко държави извън него около средата на ноември 2015 г. Резултатите от анкетата, цитирани от „Дневник“, сочат, че близо 90% от българите у нас са недоволни стандарта на живот като цяло, а 54% – от своя собствен.

Read the rest of this entry »

Проф. Пламен Павлов: Сега берем горчивите плодове на обезродяването

plamen-pavlov Проф. Павлов, как ще коментирате искането за промяна в учебниците по история на термина „турско робство”с „турско съжителство”?
– Многократно коментирах поредния скандал, за съжаление сътворен от Министерство на образованието и науката. По-коректно е да кажем, че в програмата за 6-ти клас, където се появява този термин, той не е коректно изведен в контекста на цялата програма. От там се получава и това внушение. Надявам се това да е недоразумение, а не съзнателна тенденция.

Read the rest of this entry »

Представяме ви българина Любомир Чолаков

LubomirCholakovЛюбомир Чолаков е българин. По рождение, по убеждение, по душа и по дух! Независимо, че живее в Португалия! Писател, издател, драматург, актьор, преводач, журналист, ценител на животворните идеи и образи в литературата, изкуството, историята, политиката – мислещ българин! Много опасна сплав! Свободолюбива натура. Задълбочена и непокорна! И най-вече – търсеща и творяща!

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете