Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for the ‘Икономика’ Category

Наши гастарбайтери мизерстват в Германия

nashi-gastarbaijteri В Германия собственици на негодни за ползване жилищни сгради извличат изгода от мизерията на източноевропейците, предаде Дойче веле.
Собствениците предлагат подслон на имигрантите абсурдно високи цени. Често в къщите се настаняват по над 100 души. Все повече българи и румънци се решават да напуснат родината и да търсят късмета си в Германия. От 2007 насам броят на германските градове, преживели масивен прилив на хора от тези части на Източна Европа, става все по-голям. След Берлин, Кьолн, Дортмунд и Кобленц дойде ред и на Манхайм.

Read the rest of this entry »

КРИМИНАЛНО БАНКИРАНЕ

 

bankiТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗАРОБВАНЕ НА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ / Из моите адвокатски досиета/
Когато публикувах изложението: ”Вулгарно банкиране”, съдържащо апел за промяна на чл. 417 на ГПК, получих запитвания доколко искането е основателно от правна и процедурна точка. По-долу привеждам аргументи в негова подкрепа, извлечени от моята адвокатска практика. Спряла съм се засега на две банки, чиито клиенти се обърнаха към моята кантора за съдебна защита:

Read the rest of this entry »

Как забогатяхме толкова, че ни завидя ЕС

28_bg_eu Правителството проявява разсеяност, докато Брюксел се гаври с мизерията на България.
Сит на гладен не вярва, а Брюксел освирка България, че е надминала всички в ЕС по растеж на заплатите. Правителството на Бойко Борисов смутолеви, че е на път да поправи този неприемлив за Европа дисбаланс в икономиката.  Как стана така, че от най-злощастни мизерници се превърнахме в европейски шампиони по бързо забогатяване?

Read the rest of this entry »

Ами ако сивата икономика спаси света?

visaМалките действия на малкия човек могат и да имат голямо значение.
Не знам за света, но т.нар. „сива” икономика определено спаси средностатистическия българин в годините на прехода. Кой не познава хора, които се групираха в малки или по-големи неформални групи и обменяха блага и услуги през последните 20 години? Ако неформалната икономика не съществуваше в България от началото на възникването на свободния пазар, в нашата родина щяха да съществуват само крайно бедни и престъпно богати хора, с една много минималистична средна класа.

Read the rest of this entry »

Как унизих всички бюрократични институции конфискуващи пари

RICR Правителство – „Когато правителството се страхува от хората имаме свобода. Когато хората се страхуват от правителството имаме тирания” – Томас Джеферсън.  „Бордът на Федералния резерв се опитва по всякакъв начин да прикрие силата си, докато истината е, че Фед е узурпирал правителството.

Read the rest of this entry »

Постна, или цензурирана пица ни предлага информационното меню на МФ?

Нормално е в сайта на Министерството на финансите (МФ) да пише според както на тях им е изгодно, а не според както трябва да бъде! Те винаги правят контролирано изпускане на информацията и това, което се публикува на сайта им е около 10 -15% от истината, т.е. удобната истина! В България малцина си правят труда да четат оригиналните документи, не само удобно "транслитерирания" вариант на български.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете