Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for February, 2009

Четвърти километър 2

Четвърти километър

Параванката настъпи мотиката. Вика, че определени среди били на път да осъдят бившия премиер за това, че „някой някъде е преместил една папка”, а никой не закачал престъпните босове. И сега ще му правят импийчмънт. Повечето вестници ликуват. Само „Стандарт” е малко кахърен. Те са в деликатна ситуация. Защото любовта им към Бойко е безспорна и безкористна.

Read the rest of this entry »

ЗА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА

nivi Личните амбиции и самодоказването са силен стимул в полето на знанията, идеите, духовния и материалния напредък. Но за да се занимава човек с политика, преди всичко трябва да го води родолюбието и служенето на общите интереси. Нали близостта на вижданията за по-доброто настояще и бъдеще на собствения народ определя съюзяването на група хора в политически партии,

Read the rest of this entry »

Наследството за България…

Наследството за България от австро-германската династия Сакскобурготски

topsimeon

Сега в дните когато в България съществува някаква демокрация, можем да си позволим да направим една равносметка – какво сме наследили от австро-германската династия Сакскобурготски?

Read the rest of this entry »

ПОЕТА ГЕОРГИ ЗАРКИН-ЖЕРТВА НА ЧЕРВЕНАТА ТИРАНИЯ.

Zarkin1 Безкрайна и неизчерпаема е темата за народните страдания през почти половинвековното властвуване на червената тирания в нашата страна.
Цели четиридесет и три години посветих на тази тема, в която вече съм съвсем врастнал, защото съм не само проучвател, но и лично потърпевш.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 1

Четвърти километър

Във връзка с празника Въведение Богородично шефката на женската ГЕРБ в София Албена Йорданова отишла да запали свещичка на Богородичка, както казва учителят Борисов. До тук добре. Но рекла и нещо да рече и пропуснала златен шанс да замълчи: „Добре е да се поучим от турските сериали, да видим там какви са отношенията в семейството.”

Read the rest of this entry »

Стамболийски като символ

stamboliiski  Като неумолим съдник на човешките дела времето бавно отнася дребното, лекото, непотребното и от всеки от нас остава онова, с което ще бъдем полезни на идещите подире ни. Никой не може да спре времето, не само за шекспировия герой, но и в българската обществена действителност. Какво сме свършили ние ще отсекат нашите наследници.  Но от своя страна и ние сме наследници и за наше добро е да видим какво са ни оставили предците ни.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Търсете