Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2009

Репресивни органи

popicai Заповед на министъра на вътрешните работи Димитър Стоянов за дейността на органите на Държавна сигурност против вражеската емиграция, юни 1977г.
Строго секретно!
ЗАПОВЕД – СЪДЪРЖАНИЕ:
Организацията на контраразузнавателната работа на Държавна сигурност против вражеската емиграция, по неангажираната в подривна дейност българска емиграция и завърналите се в страната бегълци и невъзвращенци.

Read the rest of this entry »

Българският елит – откъде тръгна накриво?

Elit  Какво представлява актуалният български елит? Ако неговата проекция бъде потърсена в медиите, ще се окаже, че той е съставен от политици, социолози и ТВ журналисти (щатни масажисти на общественото мнение), бизнесмени, висши администратори, спортисти, артисти, манекенки и миски, звезди на попфолка, плеймейтки и разни звезди от ТВ реалити формати – вип брадъри, сървайвъри и др.

Read the rest of this entry »

ЧУЖДЕНЦИ ЗА Д-Р ДИМИТРОВ И БНК

 Б.Р. – Предлагаме ви извадки от речта на Г-н  Бърнс, произнесена на една от редовните годишни панихиди по случай обесването на Никола Петков,  в Ню Йорк.  Г-н Бърнс е бил един от тримата представители на великите сили в контролната комисия в България, като представител на САЩ.  Освен това той е бил и политически представител на външното министерство на САЩ. Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Търсете