Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for May, 2009

Кое е бил Д-р Г.М.Димитров (Гемето)?

Тази статия  Gemeto се публикува с две цели – първата е да се запълни  една празна графа в българската история,  относно дейността на Гемето (Д-р Г.М. Димитров) и другата е да се отговори на една много непрофесионална и тенденциозна статия срещу същия, от „Дарик новини” със заглавие – “За антидържавната дейност на британския шпионин Г.М. Димитров”

Read the rest of this entry »

Колко военни договори са подписани от България?

balkanska През последният век управниците на България са подписали няколко военни договора без съгласието на народа и с голяма загуба от тях. Балканската война, която Фердинанд организира, завърши с голяма загуба за страната, въпреки че българската армия показа голямо геройство и военното ръководство  имаше голям успех.

Read the rest of this entry »

Бойко Борисов и Ахмед Доган се договориха

bojko_borisov Д-р Тони Филипов : Бойко Борисов и Ахмед Доган се договориха
Д-р Тони Филипов е псевдоним на известния журналист и социолог Стойко Тонев. С него той подписва рубриката си “ Из делниците на един луд”, която излизаше последователно във вестниците “Монитор” и “Експрес”. Преди три месеца тя бе спряна от депутата- издател Делян Пеевски. Стойко Тонев е бивш главен редактор на в. “Новинар”, зам.главен на “Монитор”, първи зам.главен на “Експрес”. Преподава социология в Софийския университет.

Read the rest of this entry »

НЯКОИ ОТ МНОГОТО ЛЪЖИ НА СИМЕОН БОРИСОВ

simeon Каква ирония! Симеон Борисов, наследникът на удавената в кръв българска Монархия след 9 септември 1944 година, не само че така и не поиска извинение за причинените родословни и лични страдания от комунистическите престъпници, но нещо повече, предпочете да сподели властта с  тях. Виновниците за неговото близо 45 годишно изгнание, враговете на неговия баща  Борис станаха негови ортаци.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете