Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for June, 2009

Взаимоотношенията на БНК и НАТО

 По времето на комунистическата диктатура в България, БНК и  Земеделският Съюз бяха единствените официално признати български движения от САЩ, както  и от много други западни правителства.  Благодарение на дейността на тези партии и специално на Г.М. Димитров, те имаха силно политическо влияние върху тогавашното правителство на САЩ. Read the rest of this entry »

Четвърти километър 3

Jabata Параванката настъпи мотиката. Вика, че определени среди били на път да осъдят бившия премиер за това, че „някой някъде е преместил една папка”, а никой не закачал престъпните босове. И сега ще му правят импийчмънт. Повечето вестници ликуват. Само „Стандарт” е малко кахърен. Те са в деликатна ситуация. Защото любовта им към Бойко е безспорна и безкористна.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 12

Jabata Котката отдолу е жълта. Тази отгоре може и да е турскосиня, но може и да не е. Не се вижда добре.
8 април – В събота цял ден седях пред телевизора да видя каква изненада ще им спретне Царя. Всички бяха сигурни, че изненада ще има. И много се изненадаха, че изненада нямаше. Мина като при трети опит, дето се вика. НДСВ се учреди, Симеон стана лидер (председател), конституира се Политбюрото.

Read the rest of this entry »

ТЪМНА САКСКОБУРГГОТСКА ПРИКАЗКА

  simeon2 Не знам дали някой си спомня за първата от поредиците статии, с които си позволих да се надявам на вашето внимание, за да споделя някои горчиви, но целебни истини. Тогава обявих война на всички шарлатани, продавачи на евтини илюзии и безполезни духовни и материални дрънкулки, които сквернят българската земя и съзнанието на народа ни.

Read the rest of this entry »

Българската гилотина.

Тайните механизми на Народния съд.
kom1 При съставянето на обвинителния акт комисията към ЦК на БРП (к) се натъква на някои трудности. Установява се, че много от официалните архиви, както и този на външното министерство, липсват. С шифрована телеграма до Георги Димитров в Москва ЦК съобщава: „Дипломатическата преписка и други документи на Министерството на външните работи са взети от съветските следствени органи и изпратени в Москва.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Търсете