Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for July, 2009

Забравени спомени

Gemeto_germaniq    Спомням си, че д-р. Г.М.Димитров през първото си емигрантство бе прекарал известно време в Турция.  Много често бе пътувал между Кайро и Истанбул.  Когато бе в Истанбул, винаги прекарваше в къщата на много добрият си български приятел Арчибал Уокер. Турските власти не знаеха за неговото присъствие там.  Къщата на Г-н Уокер се намираше в квартала Ени Кьой на Босфора.

Read the rest of this entry »

Обръщение към българските емигранти и Правителството на България

В последно време отговорни български държавни ръководители,  постоянно говорят за завръщане на емигрантите в страната.  ”Завръщането на сънародниците ни, емигрирали в чужбина, е основна задача на стратегията за българите в чужбина, която бе представена в рамките на кръглата маса.

Read the rest of this entry »

МЪДРУВАНЕТО

eshil “Мъдър е не тоя, който знае много, а тоя чийто знания са полезни.” ( Есхил ).
За да направим тези знания полезни са нужни власт , управление опиращо се не само на знаещите, но и на можещите които имат волята и амбицията да осъществят знанията си в практиката. За да са полезни знанията за обществото е необходимо и подкрепата на обществото.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 5

Jabata Другарки и другари, да ви е честит новия стар лидер! Той ви доведе до ръба на пропастта. И вчера вие направихте още една крачка напред! Честито!
Абе, знаете ли как викали мамалигите на премиера си Бъсеску? Бисекску. Мъчих се някак да го пригодя, ама не можах.
Обаче Станишко е хитър като листна въшка. В каква процедурна бизизходица ги вкара! Идентичен случай с „Краткото царуване на Пипин IV”

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
July 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Търсете