Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for August, 2009

Четвърти километър 6

Jabata Уважаеми читатели, понеже текстът излезе малко дълъг, та съм го разделил на две части.
ЧАСТ ПЪРВА (Да се чете преди ядене!)
Понеделник, 12 октомври – „Стандарт” се напънали да разобличават „боклукчиите” от „Титан”. Ама не се подготвили и пишат глупости, като тази, че „ТС банк” била фалирала през март 1995 г. Язък, че Славчето бешта 6асът на жабе толкова близка с шефовете на банката! През март 95-та едва бяха почнали първите приготовления за фалита бе, леваци.

Read the rest of this entry »

Истината, каквато е – IV част

При създаване на събранието на поробените народи,  комитета “Свободна Европа” забрани  на Югославия да бъде член . По този начин, нито една от републиките на бивша Югославия не бе  призната като поробена. Целта на тази американска политика бе узаконяването на Тито като демократ. 
Българския Национален Комитет започна своята дейност след възстановяване на отношенията си със “Свободна Европа”.

Read the rest of this entry »

В България всичко започва иначе и завършва като Бойко

nikmihОткровена медийна цензура и гузна автоцензура, с няколко достойни изключения. Реабилитация на силно подозрителни хора в ДАНС. Уволнен директор на дирекция от екипа на Сертов събщи в bTV, че в ДАНС са работили платени сътрудници на чужди разузнавания. Други говорят за покровителство на амфетаминовата мафия. Никаква реакция на главния прокурор, на председателя на комисията за контрол на ДАНС, на премиера. Read the rest of this entry »

Политическите кризи на БЗНС и БНК

Svobodna evropa  След провала на комитета „Свободна Европа” с докарването на бившия министър-председател Кьосе Иванов, бе решено да сменят Д-р Г.М.Димитров ката председател на БНК.  Комитета предприе нови стъпки – той докара от Франция  Инж. Тончо Тенев, Плевенския областен управител, Коста Шопов и Георги Петков, социал-демократ, който съвсем случайно стана емигрант.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 7

Jabata На заплахите на Дянков да вдигне акциза на цигарите, „Булгартабак” отговори с иновационно решение: сменя ципера (лентичката, с която се отваря целофана на опаковката). Браво! С досегашния ципер нямаш никакъв шанс да отвориш кутията, ако не поддържаш таксиметров нокът (на малките пръстлета). Това съоръжение е много полезно, но дори и то не гарантира пълен успех с досегашния ципер. Щото нокътят помага да го подхванеш, но той като се скъса…

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 14

Jabata А чиба, де! Ходи пред парламента. Теб защитават там, не мен. Ай да ви се не види и помиярите! Човек не може да обядва от вас!
22 април – Утре е важен ден. Буш ще разговаря с Царя 35 минути. Притеснено ми е. Той Буш, като не може да запомни името на шефа на НАТО, дали няма да обърка името на Царя. Да вземе да му каже Секскобургготски, та да станем за ибрет.

Read the rest of this entry »

Задграничното ръководство на БЗНС

   Mного малко от днешните земеделци и като цяло – български граждани, знаят за съществуването на задрграничното ръководство на БЗНС.  Др.Г.М.Димитров  пoстави неговото начало.  В ръковоството на БЗНС,можеха да участват членове на постоянното  присъствие, управителния съвет или върховни съветници, а от младежкият и академичен съюзи – само членове на постоянното присъствие.

Read the rest of this entry »

Кирил Саксгобургготски най-безцеремонно лъже българите

Кирил С. поиска, да осребри участието си като съветник на българския президент Петър Стоянов, чрез предлагането на опасна финансова сделка, която е повече от неблагоприятна за България, но изгодна за външни среди. Сделката по външния дълг облагодетелства с над два милиарда външни банки и инвестиционни посредници – това са банки, където до вчера работиха юпитата на Сакскобурготски. Read the rest of this entry »

Четвърти километър 20

Jabata Ако още от малки децата се обучават да пишкат на предвидените за това места, може да се очаква, че поне 60% от тях няма да пикаят в басейните, като пораснат. А 33% няма да си го позволяват дори и в морето.
17 юни – Добре, че не отидох да честитя на Царя рождения ден. Никой не бил приет. А отишли видни хора. Един наследник на Галилео Галилей, регионалният директор за Балканите на Далай Лама и много други, но не ги запомних.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 8

Jabata Мисля, че беше през 2002 година. Една сутрин чух камбаните на “Александър Невски”. В смисъл, че ги чух в главата си, иначе ги бях чувал и преди това. И изведнъж нещо ме преряза. И се замислих издълбоко що за човек съм и какво ще остане след мен. И реших да си водя дневник. Тогава още работех в СУ, в сградата срещу Четвърти километър. Хубаво беше в университета. Кефех се, даже сентенция за академичната евдемония си бях измислил: "Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли в Софийски университет"…

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
August 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Търсете