Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for January, 2010

Политика или лумпен политика

Политиката е изкуство на възможното, казва преди повече от век и половина Ото фон Бисмарк. Каква превратност! Съвременните български политици клишираха фразата, оправдавайки и оневинявайки поведението си, скривайки зад нея неспособността си да правят онова, за което ги оправомощи избирателя – политика в защита на обществения интерес.

Read the rest of this entry »

Краят на равенството

ravenstvo  Ние всички сме равни! 
НО … НЕ винаги, НЕ навсякъде и НЕ във всичко!
Ние сме равни в правата си на живот, труд и свобода на мисълта. Ние сме равни в правото си на частна собственост.
Според българската Конституция, ние всички сме равни пред закона. Принципът на формалното равенство фактически изравнява всеки от нас с други, различни по природа и неравни по качества хора. 

Read the rest of this entry »

Доц. д-р Минчо Христов: Готвят скоро нов фалит на банките!

clip_image002Огромната част от тези милиони левове се пилеят за задгранични командировки, луксозни лимузини, имаше дори случаи, когато някои партийни лидери си бяха купували с тази субсидия телевизори и хладилници! Това е позор! Огромна сума – над 200 милиона лева за този мандат на парламента. За всеки избран депутат политическите централи получават по 15 000 лева на месец и това е извън заплатата на депутата.

Read the rest of this entry »

Бунтът и търпението български

Бунтът или търпението са българската “запазена марка” през последните 20 години?!!
Иска ми се да кажа, че бунтът е онази черта на националния ни характер, която се изяви най-ярко през така наречените години на прехода. Но уви! Не мога!

Read the rest of this entry »

България днес: капитализъм, постсоциализъм или обикновен феодализъм

Капитализъм ли е това, което ни представят за такова?   Остана ли нещо от социализма?
Възможно ли е в ХХІ век в България да има феодализъм?
Само преди двадесет години тези въпроси нямаше как да бъдат зада-дени. Те просто не съществуваха.

Read the rest of this entry »

20 ГОДИНИ – СТРОИХМЕ ИЛИ РУШИХМЕ БЪЛГАРИЯ

bulgaaria1 Какви сме ние – строители или рушители, съзидатели или унищожители на съвременна България?
Виенското колело на историята завърта периоди на възход и падение, времена на строеж са следвани от разруха, след разцвета идва упадък и после всичко се повтаря отново … и отново …

Read the rest of this entry »

На Борисов му е смешно – а на вас?

borisov2 „За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. И споделиха с нас в арестите… И отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват – ей тука в тая ливада има труп. Ето тука някъде го покопахме. Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове“, разказа премиерът”

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 34

Lud Чета, че в Саудитска Арабия 17 400 камили се състезават в конкурс за красота. Ето едно състезание, което Желева може да спечели. Не за друго, а щото така я изгърбиха, че спокойно може да мине за двугърба, че даже и тригърба камила.

Read the rest of this entry »

Шеф на скандална банка за тъкани платил пътуване на Нанев до САЩ

roman Компанията за биологични транспланти „Остеотек” попадна под прицела на ДАНС заради здравния министър Божидар Нанев и депутата от ГЕРБ зам.-председател на парламента Лъчезар Иванов. Повод за проверката на спецслужбите е пътуване на двамата до САЩ миналата година.  Разноските по визитата им са били поети от две неправителствени организации – „Евроатлантическия фонд” и на федерацията на „Американските граждани от български произход”. Шефът на двете организации обаче е Румен Хинчев, който е и вицепрезидент на българския клон на „Остеотек”, регистриран у нас като Тъканна банка Остеоцентър България”.

 

Read the rest of this entry »

Червените фенери и червеното минало- скачените съдове на една откачена идеология и практика

prostitutes Румъния измести Русия като основен източник на проститутки за Западна Европа, а България се е изкачила на трето място в класацията на Tempep – финансирана от ЕС мрежа от организации за здравето на хората от сексиндустрията, съобщава лондонският в. „Таймс“., цитиран от “Дневник”. Русия е отстъпила с една позиция надолу и през 2009 г. е „дала“ 9% от проститутките.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете