Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for March, 2010

Гръцкият премиер заплаши сънародниците си, че ако не стегнат коланите ще стигнат нивото на България

greece Гръцкият премиер, предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България:
„Нима – каза той – вие искате да получавате български заплати, където вобще не са чували за великденски и коледни  премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите – вие искате да получавате пенсии от по 50 – 100 евро, вместо сегашните 6-700 ?

Read the rest of this entry »

Георги Ангелов: Който няма лоби в тристранката, понася удар

Георги Ангелов е старши икономист в Институт "Отворено общество"

Решенията на тристранката (синдикати, работодатели и правителство) от събота са доста интересни, коментира икономистът Георги Ангелов в Блога за икономика:  1. Увеличават се ваучерите за храна (които не са толкова ваучери за храна, колкото начин за избягване на данъци и осигуровки). Синдикатите, които създадоха и постоянно разширяват тази дупка в данъчните закони, продължават в същата посока.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 43

lud „Труд” пише, че Доган взел 1.5 млн. лева като консултант по хидровъзел “Цанков камък”, “Доспат”, каскада “Горна Арда” и яз. “Тунджа”. Това е същият вестник, който беше второто аз на Доган дълго време. Но понеже Доган почна да се лигави и не искаше да обядва редовно с главния редактор и да изслушва съображенията му за управлението на държавата, отношенията постепенно охладняха. Тошо го каза директно: „Г-н Сакскобургготски, а от известно време и г-н Доган отбягват “Труд”. Вече съм се отказал да ги търся за разговор, за съвет, ако щете, или просто да обменим мисли…”

Read the rest of this entry »

Президентството – безконтролни, нагли и недосегаеми

Безконтролните

Presidenstvo_small Според чл. 92. ал. 1 от сега действащата конституция „Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.” Когато Великото Народно Събрание прие на 13 юли 1991 г. първия вариант на конституцията, в обществото се разрази един странен спор дали „Президентът” е еднолична институция или я има и институцията „Президентство”.

Read the rest of this entry »

С ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УВЕЛИЧИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО

potrblenie Предизборните обещания на новото правителство се оказаха като отражение в огледалото – едно се обещава, а се прави точно обратното. Списъкът не е малък:  Обещаваха намаляване на данъците, а всъщност единственото на което сме свидетели са предложения за тяхното драстично увеличаване.
Здравните вноски не се увеличиха едва след обществен натиск (за какво въобще се осигуряваме здравно е отделен въпрос).

Read the rest of this entry »

Кризата вкарва попадения „дупка в дупка” в мишените

pravitelstvoЗаконопослушните („обикновените българи”) се превърнаха в подвижни мишени на кризата – реалната и виртуалната. Г-жа „Кризата” се лее от всички посоки – правителство, синдикати, работодателски организации. Тече си виртуално – съспенсът е пълен. Реалната криза действа в обратна посока – изпразва джобовете на българите с настъпващата стагфлация, изпразва банковите им сметки, изпразва дори и хладилниците им.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 42

jabata Понеделник, 15 март
Отидох днес да си купя цигари. Непушачите могат прескочат тоя пасаж. Все едно няма да разберат мъката ми. Викам на продавачката: „Булгартабак” единичка. Заповядайте, 4.70. Колко? От днес, вика, са с новата цена. Не, благодаря, отговорих възпитано. Но мислено теглих една такава на оня с очилцата, че ако ме беше чул, чак „пра-правнуците му ще подмокрят гащите на годишнината от този ден и няма да знаят защо. Такъв шок ще бъде за гените.” Честно!

Read the rest of this entry »

Търси се капитан, а не Генерал!

general Поскъпва парното, поскъпва газта, поскъпна бензинът, а дупката в бюджета расте ли расте… Ама не защото бюджетът е разплатил задълженията си на фирмите, на които дължи пари, а защото не може да си събере вземанията и защото харчи излишни пари в нереформирани сектори.  А те, бедните сектори, си стоят така, защото имат страх от реформи – да не би някое съсловие да заобича по-малко ГЕРБ и Генерала.

Read the rest of this entry »

СКАНДАЛЪТ ГЕРМАНИЯ – ГЪРЦИЯ СЕ РАЗРАСТВА. ОТ НЕГО ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

221%20redakcionno%20merkel Скандалът Германия – Гърция се разраства. От неговия изход, до голяма степен, зависи бъдещето на България. Сблъскват се две визии за Европа. Едната на безхаберното харчене на общите пари и после зов за солидарна помощ  гарнирана със заплахи. Другата за строги разходи, работа, финансова дисциплина и понасяне на отговорност.

Read the rest of this entry »

Откровения на българските олигарси относно българският народ

oligarsi Връхната точка е премината и вече няма връщане, вие сте обречени на изчезване, заличаване без остатък, тотално и необратимо. Вашите мозъци вече са промити, вашите мускули са се отпуснали, вие сте неспособни да направите каквото и да било смислено действие, дори гърч в опит да промените нещо и за всичко това сте си платили сами, със собствените си мизерни финансови средства.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Търсете