Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2010

Британия и ЕС: Краят на аферата

britan Независимо от крайния резултат на изборите Британия върви към края на своята мимолетна афера с ЕС. Тя започна с големия рестарт на Тони Блеър през 1997 година, който се опита да вкара Европа в проекта си ‘cool Britannia’. Неговото политическо меню трябваше да включи променения лайфстайл на средната класа в Англия, бързо привикнала на уикендските шопинг набези с „Евростар” в шикозен Париж.

Read the rest of this entry »

Медиите продължават да вървят след победителите

otvle4en(22) Днес Борисов и Цветанов се държат така, сякаш никога не са били в българския политически живот и са паднали от небето на 5 юли м.г. За това, пак повтарям, много им помагат и медиите, които не им припомнят собствените им позиции и тежки компромиси от миналото.  Когато Цветанов казва, че през последните 20 години не се е водела истинска борба с престъпността, никой не го пита дали в тях влизат и четирите години на Борисов като главен секретар и пребиваването на самия Цветанов в министерството.

Read the rest of this entry »

Арман Бабикян: Бойко Борисов демонстрира чисто монархически ход

monarh Ходът, който демонстрира премиерът, е чисто монархически и с него Бойко Борисов казва: аз съм различен от всички останали, всички останали са мошеници и маскари. Тези хора бездействаха, те ви ограбваха, те са лоши, аз съм различен и не нося отговорност за това, което са правили досега.

Read the rest of this entry »

Русия преподаде урок на ЕС в Украйна

rusia Ако гръцката финансова криза научи ЕС на няколко важни урока, засягащи монетарния му съюз, то не по-малко сериозно е и посланието, идващо от Украйна относно ефективността на европейската външна политика. Новоизбраният президент на Украйна Виктор Янукович се съгласи на сделката, предложена от руския президент Медведев миналата седмица, която осигури на Москва право да ползва базите в Крим за своя Черноморски флот за още 25 години. В замяна Украйна си осигури 30% намаление на цената на газа от Русия.

Read the rest of this entry »

Защо ни е правителство, ако не може да ни направи щастливи?

clip_image001Защо ни е правителство, ако не може да ни направи щастливи? Вярно е, че щастието наистина не идва по закон и наредба, платеният данък не го гарантира, полицията не може да го опази, а армията да го завоюва.   Обаче ако държавата лети като аварирал самолет, как да си кажеш, че си щастлив?   Когато всеки ден ми разказват по новините за крадците на милиони от миналите правителства, изобщо не се радвам. Как беше клишето – не протривам доволно ръце, че разбойниците са си намерили майстора.

Read the rest of this entry »

Всеки народ си заслужава своя премиер слънце

ba884acc1816 Публикуваме анализ на Петьо Цеков, поместЕн в днешния брой на в. "Сега"
Гледам индексА SOFIX на фондовата борса как се поклаща през последните 9 месеца – откакто премиер е Бойко Борисов. Графиката напомня на спокойно море – малки вълнички се разбиват в приказен плаж. Индексът на спокойствието е 425.

Read the rest of this entry »

Брюксел с резерви към Бойко, българските досиета в ОЛАФ се отварят пак

pari Правителството на министър-председателя Бойко Борисов се изправя пред все повече трудности, защото надеждите на българския народ помръкват, докато икономическата криза хвърля страната в дълбока рецесия. Борисов се радва на пълната подкрепа на немския канцлер Ангела Меркел, но тъй като тази подкрепа не е свързана с финансова помощ, България изпада в дълбоки затруднения.

Read the rest of this entry »

Бедните у нас ще стават още по- бедни

bedni  Световната банка и МВФ съобщават, че икономическата криза се отразява пагубно на борбата срещу бедността.  Източна Европа и Централна Азия са засегнати от нова вълна на бедност, алармират експерти.  Според новото издание на съвместния доклад на Световната банка и МВФ „Световен мониторинг”, икономическата криза се отразява негативно на няколко от обявените от ООН главни цели на хилядолетието  – сред тях са целите, свързани с глада, здравето на майките и децата, равнопоставеност на жените, достъп до чиста вода и контрол върху заразните болести.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 47

jabata Премиерът рекъл: „И аз искам да вдигнем детските надбавки и лекарствата да са безплатни! Искам и пенсиите у нас да са по 2000 евро, а заплатите по 6-7 хиляди!"  Братя, крадат ни икономическата платформа. Политическа партия „Четвърти километър” с лидер д-р Тони Филипов, демек аз, първа обеща 2000 евро пенсия и средна работна заплата 4000 евро…

Read the rest of this entry »

Борис Велчев: Октоподите са и в партиите

Главният прокурор Борис Велчев

Колко Октопода има в държавата, пуснали ли са те пипала в политическите партии и ще успее ли властта да се пребори с мафията – въпроси на "Стандарт" към главния прокурор Б. Велчев.
– Господин Велчев, изясниха ли се очертанията на Октопода, за който говорим от месеци? Или се оказва, че има множество октоподчета?

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Търсете