Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for May, 2010

Четвърти километър 52

jabata Премиерът откри в Рим паметник на Дедо Вазов. То не е некой голям паметник, а малко паметниче, 2.60 м. И 2.20 постаментът, та общо нема и 5 м. Та не знам дали по тоя повод, но в „Труд” питат Андрей Слабаков, голям почитател на Вазов: „Поетът Тома Марков каза: “Ако Иван Вазов е поет, аз съм торта”. И Слабаков подпали моторетката: „Къде го продават този автор, Тома Марков? В сладкарница “Неделя” ли? Защото не съм го чувал никога.”

Read the rest of this entry »

Последна седмица на еврото, прогнозират британци

evro3 Гръцкото правителство е посъветвано от британски икономисти да се откаже от еврото, да обяви фалит върху своя дълг от 300 милиарда евро, за да спаси икономиката си, пише Еconomynews.bg, като цитира The Sunday Times.  Центърът за икономика и бизнес изследвания (CEBR) в Лондон е предупредил гръцки министри, че няма да успеят да измъкнат страната от дълговия капан, освен ако не девалвират валутата си, за да насърчат експорта.

Read the rest of this entry »

Бойко Борисов – "премиер"

pravitelstvo СИБанк, в която Цветелина Бориславова е съдружник и шеф на надзорния съвет, е в мощен възход. Депозитите на държавни фирми в банката са се увеличили двойно само за 3 месеца. В края на миналата година в “Цветелинбанк”, както шеговито я наричат в интернет форумите, има 41 милиона лева държавни средства. На 31 март 2010 година те вече са 80 милиона лева. От шесто място сред българските банки по този показател СИБанк за няколко седмици заема втора позиция след Корпоративна търговска банка.

Read the rest of this entry »

Предизвикателството да живееш у нас

dajiveeshunas „Високи сини планини, реки и златни равнини, небето нежно от коприна, това е моята Родина/2/”  Обичам те, земя голяма, тъй както си обичам мама. Тук мила ми е всяка птица/ и всяка мъничка тревица.”  Предизвикателство е да се родиш и да продължаваш да живееш в България.  Предизвикателство е да родиш повече от едно дете. Тези, които го правят, са наистина храбри хора.

Read the rest of this entry »

Петьо Блъсков: Медиите се държат като евтини проститутки

medii1 "Лошото е, че медиите се държат като евтини проститутки. Те са много щастливи ако някои политик ги приласкае за кратко”, заяви в интервю за БГНЕС издателят на в. "Новините днес” Петъо Блъсков.  "Има журналисти, които казват: "Вижте ме, мен премиерът ме приема, дава ми интервю. И те изведнъж стават като стари мекици и много са радостни и са щастливи”, коментира той.

Read the rest of this entry »

Какво мислят американците за нас

kakvo misliat Те не се интересуват откъде идваш, а закъде си тръгнал. И като заклети индивидуалисти не наслагват твоята личност върху силуета на държавата, от която си, пише Захари Карабашлиев за сп. "Мениджър".  Често, докато съм в България, в някакъв момент се стига до "Добре де, кажи сега какво мислят американците за нас". 

Read the rest of this entry »

България: елитът остава зад граница

path_4672 Далеч от бедната родина. Надеждите, че кризата ще върне в България голяма част от образованите емигранти, се оказаха напразни. Обратният brain drain така и не се състоя: завръщат се най-вече българите, неуспели да се реализират в чужбина.  Голямата ножица между средните доходи в развитите страни и в България е най-категоричното обяснение за прекършените надежди, че образованите българи ще се завърнат в родината си.

Read the rest of this entry »

Образованието, глупако!

obrazovanie Кое може да е по-лошо от тежка финансова и икономическа криза? Дълготрайната криза. А какви може да са причините за нея? Колкото и да ви сърби да изброявате в продължение на минимум страница, причината е само една – лошо образование.  Главозамайващата некомпетентност, а понякога и неграмотност на най-високо управленско ниво, в цялата държавна администрация, институти, фирми, университети и училища е първопричината за криза, която тепърва предстои.

Read the rest of this entry »

КЪДЕ ВЪРВИШ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ?

animal_farm_propaganda_by_satansgoalie1 “Как искате да празнувам, какъв е поводът за празнуване? Вече толкова години чакаме някакви промени, а ситуацията е все същата. Живеем в мизерия, пътищата са разбити, жилищата ни се разпадат, държавата е корумпирана. А възлагахме толкова надежди на Свободата…”

Read the rest of this entry »

Уволниха председателя на агенцията за българите в чужбина

madjukova Райна Манджукова е освободена от поста председател на Държавната агенция за българите в чужбина. Това потвърди министърът без портфейл, отговарящ за българите в чужбина, Божидар Димитров. Причината за това решение е нелоялно отношение към управляващия екип на Министерския съвет, добави той.

Календар на публикуване
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Търсете