Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for November, 2010

Позна ли Ванга?

vanga Откакто Северна Корея обстреля южнокорейския остров Йонпьон, мнозина, които вярват в пророчества, се сетиха за Ванга, защото именно тя предрече, че Третата световна война ще започне през ноември 2010 г.

Read the rest of this entry »

Уикиликс: „САЩ събира детайлна инфо за България“

wikileakslogo

29 ноември 2010г. Уебсайтът Wikileaks Iraq War Diaries  отново разклати световното политическо и дипломатическо пространство, като днес изнесе информацията за секретни инструкции до американските посолства по света, в т.ч. в България.   Така уебмастерите си изпълниха обещанието да продължат своята работа, въпреки че на 19 октомври 2010г.

Read the rest of this entry »

Български национален комитет

BNK Българският национален комитет (БНК) е политическа организация на български емигранти, съществувала от началото на 40-те до началото на 90-те години на 20 век. Тя включва главно привърженици на Българския земеделски народен съюз и други лявоцентристки антикомунистически организации. 

Read the rest of this entry »

Българска национална доброволческа рота № 4093

Rota Българската национална доброволческа рота № 4093 е първото българско национално военно подразделение в състава на НАТО. Ротата е част от американските въоръжени сили в Западна Германия от 20 октомври 1951 г. до 30 юни 1964 г. В нея служат български политически емигранти, несъгласни с управлението на Българската комунистическа партия след 9 Септември 1944 г.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 77

jabata Берлускони заповядал да се инсталира пенис на статуята на Марс в правителствения дворец Киджи в Рим. Пресата реве: кичозно било, нам’ к’во си било… А не е кичозно богът на войната да изглежда като… богиня?!  илвио се оправдавал, че таковата на Марс било на магнит и можело „да се маха при нужда”. Не мога да си представя каква ще е тая нужда, но знам ли ги жабарите…

Read the rest of this entry »

Иде ли краят на България?

bg1 За около 20 години милион и половина българи са навсякъде по-света, но не и у нас. Населението се струпва в големите градове, които се изчерпват до София, Пловдив, Варна…и останалите примерно областни градове. Малките градчета – там където се работи за едната минимална заплата, в случай, че изобщо я има – замират. Селата пък едно по едно изчезват от картата на България.

Read the rest of this entry »

Храчка напред, две назад

BULGARIA EU Политическият живот у нас постоянно доказва, че колкото е по-малко умът, толкова е по-трудно това да се скрие. Малоумието проличава най-добре по време на избори, когато основното занимание на политическия ни елит са скандалите.

ХЕГЕЛ, МАРКС И … БЪЛГАРСКИТЕ АЕЦ

Karl_Marx Преди повече от 200 години Хегел стига до извода, че всички значими, велики, фундаментални  събития, се появяват в историята два пъти. Маркс в “18 брюмер на Бонапарт” внася известен артистизъм в това откритие, добавяйки, че подобно случване се реализира първия път във  вид на трагедия,  втория – на фарс.

Read the rest of this entry »

Проф. Митев: Българската нация изживява цивилизационен колапс

Mitev Една от най-големите заблуди е, че България изживява някаква криза след комунизма. Българската нация изживява цивилизационен колапс, тотална икономическа разруха и масово бягане на българите от отечеството, което тотално промени структурата на българското общество. Това заяви в студиото на „Тази сутрин” проф. Трендафил Митев.

Read the rest of this entry »

Сорос: САЩ губят икономическото си господство за сметка на Китай

Soross Според финансиста Джордж Сорос, глобално управление е отслабенo и контролът на Китай върху световната икономика се увеличава, пише The Globe и Mail.  По време на събитие, организирано от Канадския международен съвет в Торонто, Сорос каза, че обезценената валутата на Китай манипулира световната търговия и пречи на световното икономическо възстановяване.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
November 2010
M T W T F S S
« Oct   Dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Търсете