Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for December, 2010

Трябва ли на българската емиграция министерство?

dr_Ivan_Gadjev Българска емиграция е имало още по времето на турското робство. В Америка е прието, като първи емигрант да се счита Илия Йовчев, дошъл през 1870 г. Разбира се, че е имало единични емигранти и преди него, но те не са оставили след себе си следи, по които да ги считаме като първи емигранти.
Българската емиграция до 1944 г. с малки изключения е била икономическа емиграция.

Read the rest of this entry »

Коледен подарък за България

bg-border За някои е може би болезнено,но за огромното мнозинство от българските граждани европейското „не” за членството на България в Шенгенското пространство е по-скоро полезно.  Ясен Бояджиев

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 81

jabata Някога Волтер беше казал: „Русо пише само, за да си противоречи”. Пък ние ще кажем, че Бойко говори, само за да си противоречи. По-лани, на учредяването на младежкото ГЕРБ, рече: „Демографският срив в България е факт, не губете време, създавайте деца!” Обаче в „Нека говорят” оня ден, на въпрос на зрител как би живял с минимална работна заплата и две деца, премиерът отговори, че хората трябва да планират колко деца имат в зависимост от доходите.

Read the rest of this entry »

ЦЕНАТА НА (без)ОТГОВОРНОСТТА НА ДЪЖАВАТА

evropeiska Те осъдиха България. Съдят я. И ще продължават да я съдят и осъждат. В Международния Арбитражен съд в Париж, в Европейския Съд по Правата на Човека (ЕСПЧ) в Страсбург, в Съда на Европейските общности в Люксембург, в българските съдилища.

Read the rest of this entry »

България: непреодолимият фактор "случайност"

Jeleva-EP Да са "хора без минало" и да са преминали през филтъра на трите "П": послушни, подчиняеми и предани – това са критериите, по които повечето политически сили в България избират своите кадри, пише в коментара си Еми Барух.
България няма и никога не е имала истинска школа за подготовка на висши кадри.

Read the rest of this entry »

Д-р Т. Филипов съветва: Как да оцелеем в празничното пазаруване

pazar Ало, пенсиите, следете внимателно! Експерти от сайта „Активни потребители” дават съвети на гражданите как да намалят разходите по Коледа”.   Първо: Колкото по-отрано планирате пътуването си, толкова по-евтино ще ви излезе.  Но преди това е нужна консултация с джипито. Щото опечалените може да не им се пътува точно по тази дестинация…

Read the rest of this entry »

Предколеден социологически пъзел

borec-v-parlamenta В навечерието на Коледните празници и идващата нова година данните и обобщенията на социологическите агенции се опитват да подредят сложния обществен пъзел. Помага им самият Бойко Борисов с експресивни самооценки. Анализ на Мирела Иванова:  Предколедно сме затрупани и зарадвани освен от снега, и от различни социологически обобщения и прогнози.

Read the rest of this entry »

Най-голямото зло на България

bai_ganioНа президента, премиера и на всички българи у нас и зад граница.
Летище Дюселдорф.Чакам кротко самолета за Гьотеборг и изучавам хората наоколо. Един с вид на фирмен счетоводител пише на лаптоп, като си мърда пръстите и устата едновременно. Мъж и жена се държат за ръцете и нещо си бъбрят, по-точно жената разказва, а мъжът я слуша и отвреме навреме усмихнато се съгласява.

Read the rest of this entry »

САЩ: Мафията корумпира България

coruptsia „Организираната престъпност има корумпиращо въздействие върху всички български институции, включително правителството, парламента и правосъдието." Това пише в публикуван в сайта „Уикилийкс" доклад на бившия посланик на САЩ в България Джеймс Пардю от 7 юли 2005 г.
Докладът е посветен на организираната престъпност в България и международните криминални групи с българско участие.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 80

jabata Четирима били осъдени за бракониерство, съобщава директорът на Агенцията по рибарство и аквакултури Явор Недев.  Я?! Яворе, какво правиш там, бе! Ние те учихме за политолог?! Вижте какво образование им давахме едно време на студентите по политология! За всичко стават.

 

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
December 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Търсете