Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for January, 2011

Живеем като роби и това ни харесва

Aleksandrov Как се чувствате днес в държава, в която най-важните събития са поредната доза подслушани разговори на властта, г-н Александров? На какво ви прилича днес България?  – Усещането ми за българското общество днес е като за занемарен аквариум, силно замърсен и зле оросяван с кислород. За обществото кислородът, който го държи живо, е свободата на мисълта и етичният дебат.

Read the rest of this entry »

Треската на Близкия Изток: трудно се сваля температурата, регионът е в риск

iztok "Заразна треска обхвана голямата част на южното Средиземноморие. Всичко започна в началото на годината в Египет и, след като вълненията се прехвърлиха в Алжир, Тунис, Албания и Ливан, се върна на изходния пункт.

Read the rest of this entry »

Война за 2 млрд.

parvanov2 С подметнати флашки, СРС и порно Алексей Петров, РЗС и ДС атакуват Бастилията на ГЕРБ.  На над 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина. Само спрените кранчета за източване на ДДС регистрират около 500 млн. по-малко в джобовете на олигарси и бандити.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 85

jabata „The Sun”: “Dimitar Berbatov made mincemeat of Birmingham”, което преведено от английски на пазарджишки означава: „Бербатов ги направи на мат и маскара.  Пък „Mirror” го нарича „marvellous” – удивителен, невероятен… Тъпанари! До вчера го изкарваха къв ли не… Пък сините искали за Гара Дембеле 2.5 млн. паунда. Имало голям интерес за привличането му.

Read the rest of this entry »

Египет – революция на гнева

kayro Тунис даде искрата за протестите. Протестите ще продължават, въпреки че има 26 загинали, стотици са ранените. Моделът на Тунис повлия върху всички арабски страни – Йордания, Судан, Йемен, Египет. Западът има симпатии към Мубарак, защото той провежда тяхната политика в Египет.  Протестите в Египет коментираха египетските журналисти М. Кемал и М. Бакари в ефира на БНР.

Read the rest of this entry »

Империята отвръща на удара

imperia Още когато изпълнителната власт започна битка с мафията и арестува една от главите на октопода, хора, сведующи в политиката, предупредиха, че ако начинанието не успее, ще бъде застрашено самото правителство. Не искаме да кажем, че ходът бе грешка на изпълнителната власт. Или че тя изобщо не трябваше да се захваща с мафията.

Read the rest of this entry »

Радичков зад кадър

Rad В края на януари преди 7 години почина Йордан Радичков. В един як януарски студ пред църквата “Св. Седмочисленици” се изви дълга опашка от почитатели. И всички си мислеха, как е умрял точно през януари, на който беше нарекъл една от своите пиеси, и така добре беше описвал януарския студ в различни свои произведения.

Read the rest of this entry »

Бойко Борисов за това как се управлява държавата и за атаките срещу кабинета

bb2 Бойко Борисов, министър-председател на Република България
Водещ: Добро утро на зрителите на ТВ 7, рубриката „Гореща точка”. Сутрешният блок на нашата телевизия започва, както винаги, от центъра на София, само че на друго място – в кабинета на премиера Бойко Борисов.

Read the rest of this entry »

СПИ МИ, НАРОДЕ, ЗАСПИ

SleepingPeople11 Докато във Великобритания скандалът с подслушването на телефонни разговори се разраства,[1] тукашният върви към замитане под чергата.  В изумително наведено интервю на една изключително ниско наведена полуефирна полутелевизия, свързвана с ДПС, а всъщност като всички останали притежавана от Политбюро на ЦК на БКП, вместо да отговори по същество дали е изрекла нещата от обнародваните телефонни разговори с подчинените й, премиерката Б.Б. разяснила „постиженията“ на хер Флик във финансовата област.

Read the rest of this entry »

Новото премиер шоу "Ритай с мен"

ritai Чувството, че летим със самолет в неизвестна посока мен лично започва да ме плаши. Докато държавата се срива и всяка минута трябва да се мисли за спасителни мерки, премиерът ББ "рита топка". Много му е напрегнато явно, трябва да отпусне!  Смущаващо е това, че е отчетено пълно спиране на икономиката у нас!

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
January 2011
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Търсете