Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for February, 2011

НАЙ – ГОЛЕМИЯТ НИ ВРАГ – ДЪРЖАВАТА

Purvanov2 Поголовен държавен рекет, погазване на всякакви закони „законно" и геноцид над обикновения българин – това е България в момента! Заснемане с нелицензирани камери по пътищата и неправомерно налагани глоби, запорни съобщения за дела, състояли се преди 10 – 15 години за 20 – 30 лева, които неизвестно на какви основания набъбват на 200 – 300 лева.

Read the rest of this entry »

СБОР – Съюз за Борба с Организираната Реалност !

realnost СБОР или съюзът за борба с организираната реалност, представлява група хора чиито действия са насочени към разпръскване на мъглата около фактите на истинската реалност. Тези хора не са обединени в строга организация, единственото което ги свързва е общата цел, поради което са трудни за управление и манипулация.

Read the rest of this entry »

Неделен български печат

vestnik215 Двама българи са пострадали в Либия при опит за бягство от обекта, в който работят, пише „Труд”. Единият от сънародниците ни, който пожелал да остане анонимен, е прострелян в гърба, а другият – Росен Русанов, е със счупен крак. Русинов разказал за преживения ужас пред Нова телевизия: “Тръгнахме в един 40-футов контейнер.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 89

 

jabata Ако уподобим обществото на болен организъм, което никак не е трудно, симптоматиката недвусмислено насочва към диагноза „преплитане на червата”. Бойко назначил за зам.-шефове на БОРКОР Петко Сертов и Елеонора Николова. Странно, щото Сертов и доц. Петров бяха в ДАНС нещо като Бойко и Цецко – формален и неформален шеф.

Read the rest of this entry »

Патриоте . . . .

Levski „Целта ни в Българско е Братство с всекиго, без да гледаме на вяра и на Народност, ръката си подаваме всекиму който желае да пролива кръв с Нас заедно за живот и Свобода Човеческа!“

Read the rest of this entry »

Робство. Разбойници

mafia6(143) Във връзка с 138 годишнината от обесването на Васил Левски във всички български медии сякаш е обявено състезание. Всеки се изказва, пише, коментира. Това, което се набива на очи е, че всички чакат да дойде, да се появи новият Левски и да ни освободи.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 88

jabata Пишат ми читатели: „Докторе, станал си малко минорен…” Минорен ще съм, к’ъв да съм?! И ний живеем в кризата. Даже Докторът три кризи на куп кара… С една дума, не ни е лесно. Оня ден като свършихме с писането, температурата в стаята се беше вдигнала с 2.3 градуса! Та казвам, че ние не сме евреин та да ни направи Господ от ляво криза, от дясно криза и в средата кеф! От такива изказвания съдя, че не разбирате от сатира.

Read the rest of this entry »

За мекеретата и завета на Апостола

martin_karbovski(Предсмъртното му писмо е пророческа присъда за нацията ни. Има такава еретична мисъл – не просто Левски е бил гений, просто българите за 138 години просто нищо не са променили покрай себе си. Същите са си – нищо, че карат кола и се возят на самолет и говорят с мобилни телефони. Четете писмото на Левски, предсмъртното, ами то, байовци, сякаш е писано за днес, 2011-а.

Read the rest of this entry »

Новата българска интелигенция

Inteligentsia Седя си вкъщи пред телевизора, асимилирам новините и в гърдите ми се надига такъв гняв, че ръката сама намира чашата с ракия. Отпивам яка глътка, отправям една благословия към политиците и си мисля, де е сега нашата интелигенция да ме поведе на протест по площадите.

Read the rest of this entry »

Всичко е напразно!?

banana Идват избори – поредните. Поредната глупост, измама, масова хипноза, безсмислие. Половината българи изобщо няма да гласуват – все им е тая, не вярват в нищо, не им пука, оправят се сами, просто на нищо не разчитат. Ако гласуват ще си изберат някоя партия по навик, заради поредния месия или, за да са против някого и нещо. Може и за каузата „20лева на ръка”.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
February 2011
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
Търсете