Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for March, 2011

Кичка Бодурова на Радио Отзвук

kichka На 29 Март, нашата известна поп певица Кичка Бодурова, бе почетен гост на Радио Отзвук, за откриването на новата рубрика “Музикална палитра”.  Тази рубрика е част от форума на Радио Отзвук, за запазване на българската музика.
За сваляне на архив на записа с Кичка Бодурова, моля посетете страницата на Радио Отзвук – http://otzvuk.com

Read the rest of this entry »

инициативата „Аз ще гласувам с „Предсмъртното писмо“ на Левски“.

levski Във фейсбук е подета инициатива „Аз ще гласувам с „Предсмъртното писмо“ на Левски на Президентски избори 2011″. Лично ние въпреки, че не сме инициатори на подетата идея смятаме да я подкрепим, доколкото ни позволяват възможностите. За тези, които желаят да участват в осъществяването на  идеята е важно да знаят следните неща:

Read the rest of this entry »

Кольо Парамов: Иван Костов тръгва срещу валутния борд.Както винаги, Костов е вулгарно нагъл!

paramov(2) Днес Костов започва ясна и безкомпромисна война срещу борда, който той създаде. Защото само падането на борда може да изолира Бойко Борисов от властта и да не го допусне за в бъдеще към нея. Това е големият въпрос на Борисов! Сега Костов идва, за да събори борда. А преди година всички те вкупом обвиниха мен, съвсем фалшиво, непрофесионално, да не кажа вулгарно нагло! У нас макар и късно всичко си идва на място!

Read the rest of this entry »

Предаване с Кичка Бодурова по Радио Отзвук

kichka На 29 Март от 20ч. ЕТ, по Радио Отзвук започва нова рубрика – "Музикална палитра", която ще се предава 2 пъти месечно. Целта на тази дискусионна музикална кампания, е да се популяризира отново българската поп и рок музика, джаз, както и оперната и народна музика.

Четвърти километър 92

vestnik215 Тренчев предлага да поканим 200 хил. японци да се заселят у нас. Празни къщи по селата колкото искаш, пустеещи земи също. А японците много уважавали селскостопанския труд. "Селскостопанският работник е на почит почти колкото самураите ", вика докторът.  Ако е така, в смисъл, ако са навити да копат, да вземем един милион, бе, а?! Земя верно има бол, а българинът напоследък отбягва мотиката…

Read the rest of this entry »

Протести срещу покачване цените на горивата в цяла България

protesti1 Масови протести срещу високите цени на горивата бяха проведени в неделя в цяла България.  В София е било спряно движението на градския транспорт през Орлов мост. Всички линии, които минават през кръстовището на Орлов мост, са били блокирани от налягали протестиращи хора по платното.

Read the rest of this entry »

Експериментът ГЕРБ 800=42

gerb1 Тези, които са чели прословутия роман на Дъглас Адамс “Пътеводител на галактическия стопаджия” сигурно си спомнят, че “42” е отговорът на въпроса на въпросите за живота, Вселената и всичко останало, даден от най-мощния възможен компютър след милиони години размишления. Неразбираемото число иронизира идеята за търсенето на такъв отговор, както и идеята, че някой, някога и накъде може да ни го даде.

Read the rest of this entry »

ПОЖАРНИКАРЯТ И ПЕРАЧКАТА

perachka Не бих искала читателите да бъдат заблудени от това романтично заглавие. Уви, материалът не е вълшебна приказка, а малко тъжна и доста смешна хроника за това как се формира едрият капитал в България, кой държи юздите на икономическата колесница и какъв е коренът на най-богатите и привилегировани наши съграждани.

Read the rest of this entry »

Страната на залязващото слънце

imgp1367_sunset_lyulin Не, не става дума за Япония. Тази страна и след земетресението, цунамито и ядрената заплаха продължава да е с гордо вдигната глава.  Японците са преживели какво ли не в своята история. Обичат да казват, че „Всяка крайност прераства в своята противоположност”. Много пъти са се изправяли след тежки удари. Големият Акира Куросава ни учи, че слънцето пробива и най-проливния дъжд и най-мрачната буря.

Read the rest of this entry »

МАГИСТРАЛИТЕ – МЕГА ЛЪЖАТА НА ГЕРБ

magistrali “Равен старт”, “масова приватизация”, “социална справедливост”, “равенство пред закона”, “800 дни, след които …”, “борба с корупцията”, “ниски данъци”, “излизаме от кризата” и пр. и пр. – етикети на лъскави политически PR-балони. Те галят сетивата и приспиват ума. След прекомерното им надуване вече знаем какво се случва. Катастрофа. Виновни няма.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
March 2011
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Търсете