Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2011

ОТВОРЕНО ПИСМО До г-н Бойко Борисов, Министър-председател на Република България

photo-k-petkov Относно: Престоящата проверка от Европейската сметна палата /ЕСП/ на дейността на сертифициращия орган на разплащателната агенция- Държавен фонд земеделие

Read the rest of this entry »

Мадам „ЙЕС, СЪР” е „НЕ” за сънародниците си!

NagamХората питат за Габонската афера, от която потъна и корабът на „Булгаргеомин”, и къде са „уредените” от Кунева 300 млн. евро за АЕЦ „Козлодуй”.  Политолози, услужливи статистици и дори врачки ни набиват в главите, че България щяла да се оправи, ако стане президент жена. За най-надежден конкурент на Бойко на предстоящите президентски избори пък се пробутва Меглена Кунева.

Read the rest of this entry »

Георги Котев: Принуден съм да търся политическо убежище в Иран!

kozloduiВсички са се вторачили в "Белене", но голямата далавера е в "Козлодуй", казва ядреният физик Георги Котев, който от години се бори да докаже огромна далавера с подменено ядрено гориво от рециклиран уран в АЕЦ „Козлодуй”, е принуден да иска политическо убежище в Иран.

Read the rest of this entry »

Жорж Ганчев: Соцвисокомерието на Борисов ще затрие ГЕРБ

jorj Янев с право се продава на политическия пазар. Слави лъжеше, че се познава с мен, за да изгрее на екрана. Волен дойде в движението ми с 14 точки „омраза”.  Това каза бившият кандидат за президент и лидер на Българския бизнес блок Жорж Ганчев.

Read the rest of this entry »

Съвестта е еврейска измислица*

hitler1Набийте си в главите, че „Наглите” са пример за гражданска доблест, за да не ви го набиват те.  Френският комик Колюш е автор на остроумния израз: „Човекът, имал най-малко късмет през живота си, е Юрий Гагарин. Излетял от Съветския съюз, направил 17 обиколки на Земята, и се приземил пак в Съветския съюз.“

Read the rest of this entry »

Самозван политик брои българите в чужбина; те не знаят

tomalevski НСИ също няма представа, че е партньор в начинанието на бившия емигрант, за когото българи в чужбина разправят, че бил въжеиграч и дори многоженец.  Започва най-мащабното преброяване на българите зад граница по инициатива на партията "Другата България", гръмко обявиха от партията на Божидар Томалевски. Целите на преброяваното били да бъде представен броят на българските граждани в чужбина, на базата на което да се създадат механизми за съвместна комуникация с българските диаспори по света.

Read the rest of this entry »

Какъв президент е необходим на България?

maska(18) Така формулиран или интуитивно мислен, в моментите на въздействия от публичните медии, този въпрос застава пред всеки български гражданин, на който не е безразлична съдбата на България и неговата лична съдба. Този въпрос придобива особен смисъл и значимост след двадесет и двете години хаотичен преход, когато страната загуби производствения и духовно-културен потенциал, натрупан в “оная епоха” и се срина на последно място в системата на ЕС.

Read the rest of this entry »

Грешките на един шматарок – пета грешка

Gashti Пробвал съм ги всякакви – млади, стари, блондинки, брюнетки, червенокоси, китайки, полякини, рускини, германки, американки, мексиканки и прочее. Най-добри обаче си остават нашите българки! Такива фурии са, толкова чевръсто работят, че конкурентките им могат само да им измият краката и да изпият водата после.

Read the rest of this entry »

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

udea Затварям очи и се пренасям повече от две хилядолетия назад във времето – в сънената и апатична Галилея и в гневната, изгаряна от страсти и жежки пустинни пясъци Юдея.  Искам да Го видя такъв, какъвто е бил в земното си въплъщение. Той, изразът на Божията любов, бродеща по земята. Той, Спасителят на човечеството.

Разпети петък – Чакат да бъдат смели, само че не могат сами, имат нужда от чудо.

krast(18) Поругаван,оплюван, осмиван, предаден, изоставен. Всичко това е изпитал БОГ . Всичко е получил , до последната капка от /народната любов/ . Колко е разбираемо. Колко по човешки , нечовешки са постъпили с Него. Всеки се е стремял да се разграничи от Него. Отричали са се от Него. Правели са се , че не Го познават. Криели са се , бягали са , по-далеч от Него.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
April 2011
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете