Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for May, 2011

Защо няма

kevork4(31) Докато гледах централните емисии на трите национални телевизии на 20 май, си казах, че те с лекота се справят с големите въпроси на деня.В смисъл, че просто ги заобикалят.Понякога елегантно, понякога не толкова, но това изобщо не ги притеснява. Опасявам се, че дори някой замразен досега в московски фризер български левичар да взриви отново купола на “Света Неделя”, резултатът от репортерските усилия няма да бъде по-различен от онова, което ни поднесоха за събитията край софийската джамия.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 100

jabata „Софиянци се къпят в неделя, перат в понеделник”, пише „24 часа”. От „Софийска вода” така им обяснили. Глупости! Как пък го измислиха, че софиянци се къпят в неделя! Аз познавам много софиянци, които се къпят в петък. Разпети петък. Качете се в рейса или в трамвая, застанете на някоя опашка и ме опровергайте…

Read the rest of this entry »

Отново за медиите, които не са нито медии, нито български, въпреки името си

medii Повод да подхвана отново темата за спецификата на българската медийна среда, която, разбира се, е прехарактерна, като всичко побългарено, ми даде един разговор преди време в бука, в който стана дума за това, че у нас даже кучетата и керванът вече са си разменили местата до степен такава, че първият се опитва да лае, а вторите да се правят на керван…

Read the rest of this entry »

Циркаджии може да ни запалят чергата

Minchev С политолога Огнян Минчев разговаря Веселин Стойнев: – Има ли ислямски екстремизъм у нас, както тръби “Атака”, г-н Минчев?
– Ислямски екстремизъм има навсякъде по света, включително на Балканите и у нас. И той е относително постоянен. През последните 2 години, през които Волен Сидеров слушкаше и папкаше, ислямският екстремизъм не беше по-малък от днес. Така че, ако търсите логиката на поведението на шайките на “Атака”, няма да я откриете в ислямския екстремизъм.

Read the rest of this entry »

Държавата срещу Народа

prokuratura На 18.05.2011г. г-жа Маргарита Попова –министър на правосъдието, изрази ясно мнението си, че е против персоналната отговорност на прокурорите. Водешите на сутрешния блок в една от националните телевизии не разбраха защо. Изпаднаха в недоумение. Сигурно очакваха да чуят , това което всички български граждани знаят, че е крайно време , всеки сам да носи отговорност за постъпките си.

Read the rest of this entry »

24 май и глутницата

kiril%20i%20metodi Или кой няма да празнува Деня на Светите братя Кирил и Методий.Те обявиха Светите братя Кирил и Методий за „византийски шпиони” или в най-добрия случай – за „византийски чиновници”.Убеждаваха ни, че двете най-големи и фатални грешки в българската история са кирилицата и православието; че най-фаталните личности в нашата история са тъкмо Св. Константин Кирил Философ, Св. Методий и Св. Княз Борис покръстител…

Read the rest of this entry »

Американските посланици ги подкараха подред

Yorlik Джеймс Уорлик може малко да си отдъхне. След като медиите подхванаха написаното от Джон Байърли, сега дойде ред на Нанси Макълдауни. Така може да стигнем до Сол Полански. Негови изказвания, съдържащи оценки за лидери на десницата, и без това са широко цитирани в медиите.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 99

jabata Параванов вика: „За съжаление нито българските граждани, още по-малко политическите лидери, бяхме подготвени за прехода…”  Така е. Като се връщам назад във времето и единствената грешка, дето си намирам за 10 ноември 1989 г. е, че не бях подготвен. Ако бях подготвен… Ама кой да те подготви?! Те такива като нас от селата ги допускаха само, за да се балансира социално-класовият състав на интелигенцията.

Read the rest of this entry »

Страшни ли са Българските мутри?

Mutri Не. Не са страшни. Вижте във видеото тук колко са и хрисими.И жалки. Всеизвестните Братя Галеви… Един нестрашен журналист им слага някои въпроси. Мартин Карбовски.  Друга е темата , че министъра на МВР си приказва с тях по поводи, които той си знае.
Темата бе, че вас Българи , ако ви е страх от нещо, това си е ваш измислен страх.

Най-големите български престъпления на ХХ век

Prestuplenia

Списание "Тайм" не включи българи в световната класация за 25-те най-разтърсващи престъпления на ХХ век. Списание "ТЕМА" обаче намира, че колегите са ни пренебрегнали незаслужено. В списъка не са попаднали дори дълго предъвкваните от пресата случаи с чадъра и Георги Марков, с митичната българска следа в атентата срещу папа Йоан-Павел II и с окрадения ковчег на Чарли Чаплин.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
May 2011
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Търсете