Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for June, 2011

ПРИКАЗКА ЗА КУЧКАРЯ И НЕГОВИТЕ ПСЕТА

kuchkar Днес чух как премиерът на една европейска държава сравни себе си с храбър кучкар, а народът, който го бе издигнал от калта, където му беше мястото, с кучета, които трябва да бъдат държани „здраво”. Сигурно тази екзотична аналогия би ме разсмяла искрено, ако държавата не се казваше България, премиерът, Бойко Борисов, а тварите, от които се очакваше да слушкат, да не хапят, да не лаят и да ближат ботушите на добрия господар, не бяхме ние, българите.

Read the rest of this entry »

В ПЛЕН НА АНАРХИЯТА

prouchvane Ако сега се направи независимо социологическо проучване, колко българи биха желали да НЕ живеят в родината и по-точно, колко искат да живеят тук, но да нямат тия управляващи, познайте какъв процент ще се получи! Ако в проучването се включи и отношението на хората към БСП, ДПС, ГЕРБ, РЗС, СДС и останалите политически паразити, ще произлезе някакъв непонятен парадокс.

ЧЕРЕШКАТА ВЪРХУ ТОРТАТА

chereshova torta Не знам на какво се дължи този странен феномен. Може би, на някакъв неразбираем код, заложен в човешките гени. Фактът, обаче, си е налице. Повечето народи изпитват добродушно снизхождение, състрадателна загриженост или дори някаква особена почит към чалнатите, идиотите, лудите или малоумните по рождение. Пазят ги, хранят ги, грижат се за тях и дори, при някои племена и народи, ги прогласяват за свещени и недосегаеми.

Read the rest of this entry »

Пазете депутатите, те са Ваши…..

Когато човек гледа цирка, наречен „Вот на доверие“ или „Недоверие“ започва да му се повдига. Оказва се, че управляващите могат да правят гаф след гаф, да провокират общественото мнение, да се подиграват с нищожните доходи на обикновенния гражданин и обещават светло бъдеще /за кой ли път/ в необозримо време и т.н. Какво пък нали това е добра храна за опозицията.

Read the rest of this entry »

В България има две касти

mafia6 Господари и роби.И двете не се интересуват една от друга.В първата са управляващите.Депутати,министри,магистрати,държавни чиновници,олигарси.Те се грижат един за друг защитават се,предават си щафетата на властта.Обслужват само и единствено собствените си интереси.Не ги вълнува какво става с робите.За тях те са само генератор на доходите им,удобна възможност да се източват пари по различни проекти.

Read the rest of this entry »

До ГЕРБ държавата беше корумпирана, при ГЕРМ корупцията стана държавна политика

gerb2 Срамното гласуване на управляващото мнозинство в Народното събрание по повод предложението на партия „Атака” за промяна в Закона за политическите партии поражда най-малко три въпроса и дава възможност да се направят поне три крайно неутешителни извода.

Четвърти километър 104

jabata В девненското с. Падина студентка по МИО попитала премиера: „Какво трябва да мотивира младите и образовани хора, за да останат в малките населени места?”  И той отговорил: “Аз съм против това изкуствено мотивиране. На мен, сирака, кой ми е помогнал или толерирал, за да вляза в политиката, а след това да стана кмет и премиер?”

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 103

jabata Президентът прави тур за овации из родината. Щото то не остана, народът ще хукне по море, по чужбини и то дошло време за избори и за сдаване на поста. Та в Търговище рекъл: „Да открехна малко завесата, мисля, че ще имате възможност да гласувате за мен и след януари 2012 г.” И през залата преминала силна въздишка на облекчение.

Read the rest of this entry »

България – спираща дъха и парализираща мисълта!

ruka За 20 години България се превърна в страна на спиращи дъха и парализиращи мисълта контрасти. Член  на престижния клуб на богатите – ЕС,  в някои отношения ние изпреварихме както “новоприсъединените” държави, така и онези от Стара Европа.  Имаме най-много молове на глава от населението, сравнено с останалите членове на клуба – с обща търговска площ 580 000 кв. м.

Read the rest of this entry »

Арестуваха българина, ужилил Бил Гейтс

geits Българинът Алексей Петров Коларов, който през 2004 година успя да източи кредитната карта на мултимилиардера Бил Гейтс, бе арестуван отново. 28-годишният нашенец от Силистра е задържан в столицата на Парагвай – Асунсион, за източване на банкомати, съобщиха парагвайските медии. В хотелската стая на Коларов полицаите са открили 90 000 долара.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
June 2011
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Търсете