Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for July, 2011

Постна, или цензурирана пица ни предлага информационното меню на МФ?

Нормално е в сайта на Министерството на финансите (МФ) да пише според както на тях им е изгодно, а не според както трябва да бъде! Те винаги правят контролирано изпускане на информацията и това, което се публикува на сайта им е около 10 -15% от истината, т.е. удобната истина! В България малцина си правят труда да четат оригиналните документи, не само удобно "транслитерирания" вариант на български.

Read the rest of this entry »

ЕЗОТЕРИЧНИ ВРЕМЕНА

ezoterm След 1989г. у нас нахлуха глашатаи на най-различни религиозни култове и секти, езотерици, магове и окултисти излязоха на светло, богомилството (последователите на дъновизма най-вече) отбеляза своеобразен подем, палео- и марсиански фантастики заринаха пазара, в Царичина се ангажира и държавата, славата на екстрасенсите като „национален феномен” още не е залязла напълно… Започна и усиленото възстановяване и създаване на нови тайни общества.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 105

jabata Във Фейсбук се образувала група, която призовава медиите поне един ден да не споменават името Му. Добра инициатива, макар и да не е оригинална. През 2007 г. във Франция се проведе «Ден без Саркози», през 2009 в Италия имаше «Ден без Берлускони». Та може да се опита и у нас. Въпросът е, че сме още млад в гражданско отношение народ и едва ли е подходящо да копираме дословно чужди модели. Лично ние бихме посъветвали да се опита първо с «Един час без Бойко Борисов».

Read the rest of this entry »

Възходът на нищожествата

crazy_frog Годините на прехода оформиха един твърде любопитен, характерен единствено за България типаж – нищожеството с претенции. Навсякъде по света успяват силните, умните, талантливите и тия, с многото пари. У нас е достатъчно да си дете на комунист или мутра, за да се разтварят всички врати пред теб.

Read the rest of this entry »

Колко давате за депутатска глава

puppet on a string Според вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, партийната принадлежност е лична данна. Тогава нека каже само коя партия с колко повече субсидии за депутат получава…Е ли в депутатската група на ГЕРБ Касим Дал или не? И това в момента се опитват да скрият управляващите като тийнеджър – гонорея. Или по-скоро като Сидеров – сейшелска офшорка.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
July 2011
M T W T F S S
« Jun   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете