Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for January, 2012

ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО Е ОБИДА

За мен, като гражданин, е обидно присъствието на премиера Б. Борисов в публичното пространство, защото:  Не приемам ентусиазма на министър председателя, с който той въодушевено играе ролята на инспектор по строителството на магистрали, зали, мостове, отсечки на столичното метро.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 113

jabataРадостин Радков беше избран за шеф на САС, в конкуренция с Пламен Горелски. И двамата са възпитаници на школата в Симеоново, където се е учил и г-н премиерът. Интересно що от други, не по-слаби, юридически школи, например СУ, не се яви кандидат? Лани пак тая школа излъчи председател на ВАС – Георги Колев. Изобщо тя почва да придобива за днешния ни обществен живот онова значение, което е имал във времето след Освобождението цариградският Робърт колеж, дал на родината държавници като Иван Ст. Гешов, Константин Стоилов, Михаил Маджаров, Тодор Иванчов и още много други. Не преувеличавам. Ще видите, че Симеоново още ще даде…

Read the rest of this entry »

България пак замълча…

clip_image001В някой издания на българската преса бе публикувано тихичко едно съобщение, което остана отново заглушено в сладникавия звук на чалгата и алкохолните изпарения – едно ежедневие на забравата на много българи. Ето го и самото съобщение:…

Read the rest of this entry »

Неделен български печат

vestnik215 Тегленето на филми и музика ще стане престъпление, равносилно на фалшифицирането на маркови стоки. И ще бъде наказвано тежко – дори с конфискация на имущество, пише „Труд”. Интернет доставчиците пък ще бъдат отговорни за незаконните действия на потребителите си.

Read the rest of this entry »

България – шампион в сенчестия бизнес

senchest Нов епизод от поредицата "На опашката на Европа": от сивата и черната икономика през парите в плик до наркотиците – България e водеща в ЕС по разпространение и практикуване на полулегални стопански дейности. Уви.

Read the rest of this entry »

Американците приветстват епохата на тиранията

tiraniaПол Крейг Робъртс е бивш заместник-министър на финансите на САЩ в администрацията на Роналд Рейгън. Считан е за един от бащите на "рейгъномиката".  Икономическата и външната политика на Рейгън имаше изключително значение за разпада на бившия съветски блок, наречен от бившия актьор "Империя на злото". Стотици милиони източноевропейци се спасиха от лапите на тоталитаризма и си върнаха свободата, чийто символ беше Запада и най-вече САЩ.

Read the rest of this entry »

Wikileaks разкрива прекрасния нов свят на масовото подслушване

spy1На 1 декември Wikileaks обяви своя нов проект наречен "Шпионски файлове", с който се разкриват подробности за фирмите, предлагащи софтуер за масово прихващане на интернет и гласова комуникация.  До момента на сайта на проекта са публикувани 287 документа. Липсват такива от български фирми, но по информация на Биволъ чуждестранни фирми аутсорсват разработка на шпионски софтуер и в нашата страна.

Read the rest of this entry »

Емигрантските пари бият преките инвестиции

emigratsia Българските емигранти стават най-големите "инвеститори" в икономиката на страната, съобщи БНР.  По данни на БНБ до края на октомври у нас са влезли 680 млн. евро, като за цялата предходна година се очаква сумата да надхвърли 760 млн. евро. Така трансферите на емигрантите надминават дори преките чуждестранни инвестиции, влезли в страната през 2011 г., които достигнаха едва 740 млн. евро.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 112

jabata Днес ще пиша за помиярщината в журналистиката. Която стигна до там, че вече принуждава демократ като нас (такъв се мислим, де…) да започне да разбира защо някои журналисти са били изправени пред Народния съд. Казвам „да разбира”, не да оправдава! Съобщавам това в началото, та ако на некой не му е интересно, да не си губи времето и главно моето и да скача във вторник.

Read the rest of this entry »

Луджев: Чувствахме, че някой ни дърпа конците

Ludjev С ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ, историк и политик, разговаря ВАЛЕНТИНА ПЕТКОВА, Труд
Визитка: Димитър Луджев е роден през 1950 г. в Бургас. Завършил е социология и политология във ВИИ “Карл Маркс”, сега УНСС.

Календар на публикуване
January 2012
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Търсете