Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for February, 2012

КРИМИНАЛНО БАНКИРАНЕ

 

bankiТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗАРОБВАНЕ НА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ / Из моите адвокатски досиета/
Когато публикувах изложението: ”Вулгарно банкиране”, съдържащо апел за промяна на чл. 417 на ГПК, получих запитвания доколко искането е основателно от правна и процедурна точка. По-долу привеждам аргументи в негова подкрепа, извлечени от моята адвокатска практика. Спряла съм се засега на две банки, чиито клиенти се обърнаха към моята кантора за съдебна защита:

Read the rest of this entry »

И НА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ИДВА КРАЙ

Kradene Бавно, но сигурно хората, които са живели през социализма, започнаха да съжаляват за него. Крайната цел на комунистите успя. „Демокрацията” излезе през носа на останалите българи. Държава де факто вече няма! Колкото и лошо да бе през социализма, бе по-добре от сегашната анархия. Така се извъртяха нещата, че обикновените български граждани са по-големи социалисти, от „другарите” с партийни книжки и тлъсти банкови сметки.

Read the rest of this entry »

АЛЧНО ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ТОВА НЕ ВПЕЧАТЛЯВА ПОЧТИ НИКОГО

ЗАЩО ДОПУСКАМЕ СЪЩЕСТВА С МИНАЛО ДА НИ МАНИПУЛИРАТ? ● КАК ПАРТИЯТА-ДЪРЖАВА ИЗПОЛЗВА СВОЯ ИНСТРУМЕНТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ЗА ДА УВЕКОВЕЧИ СВОЯТА ТОТАЛИТАРНА ВЛАСТ? ● ПОКОЛЕНИЕТО, КОЕТО НЕ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ МИНАЛОТО И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ, СЕ САМООБРИЧА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 117

jabataВ „Сега” пише, че дарението от 1 млн. лв., което ГЕРБ даде от субсидията си за пострадалите от с. Бисер, било долен популизъм, правили си реклама с нашите пари, а освен това било и незаконно, ако и Сметната палата услужливо да им издаде индулгенция.  Верно, че си правят реклама, ама те могат тези пари да ги изхарчат и за глупава реклама – за плакати, тефтери, запалки… Или пък биха могли да осребряват… фактури на независимите крепители на мандата. Биха могли, по примера на Сидеров, да купят апартамент на някоя отзивчива активистка, или да ги изядат и изпият в скъпи ресторанти.

Read the rest of this entry »

И НА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ИДВА КРАЙ

gansterska Бавно, но сигурно хората, които са живели през социализма, започнаха да съжаляват за него. Крайната цел на комунистите успя.  Демокрацията” излезе през носа на останалите българи. Държава де факто вече няма! Колкото и лошо да бе през социализма, бе по-добре от сегашната анархия. Така се извъртяха нещата, че обикновените български граждани са по-големи социалисти, от „другарите” с партийни книжки и тлъсти банкови сметки. Защото вече няма правосъдие, а кривосъдие.

Read the rest of this entry »

От блатото на родните медии пак замириса на развалени яйца

medii Слугинажът и надупването на силните на деня ще е най-доходният и сигурен начин да се храниш като журналист. Докато свърши прането на „едни” пари.  След като и в Европа разбраха, че у нас медиите са контролирани и не изразяват обществените настроения, а личните интереси на собствениците си, се пръкна поредното недоразумение наречено Български медиен съюз.

Read the rest of this entry »

Балкани, балканизация, балканизъм

atina В ЮИЕвропа много по-осезаемо от античното е византийското наследство, като религиозно-културен фактор, и още повече – османското, според група чуждестранни изследователи.  Всеки опит за цялостно представяне на противоречивата история на балканските народи изправя специалистите пред сериозни затруднения.

Read the rest of this entry »

БЪЛГАРСКИЯТ ОКСИМОРОНЕН СВЯТ

korupciq Невъзможното, нереалното, привидно невъобразимото, онова на границата на абсурда, че и оттатък нея – съществува. Не само като стилистична фигура в литературата, съчетала несъчетаеми противоположни понятия, а като случване.  Войната е мир, свободата – робство, невежеството – сила, писа Джордж Оруел в средата на миналия век. Овидий в “Метаморфози” обяви, че богатството го прави беден.

Read the rest of this entry »

Четвърти километър 116

jabataОня ден нали ви споменах, че „24 часа” нашироко описват новото чудо – къщата охлюв в Симеоново, която разнася по света славата на новата българска архитектурна олигофрения. И днес „Стандарт”, сакън да не остане по-назад, също пише: „Шашнахме света с къща охлюв.” Също и „Всеки ден”. В четвъртък и «Новинар» ще се присъедини. В събота отново „Стандарт” ще посвети на темата фолио и пак ще пропусне фараонското минало на инж. Симеонов… Как се казваше? Бецален!

Read the rest of this entry »

“Българите не представляват проблем” – доклад на Ричард Морнингстар

Morningstar Истината, такава каквато можеше да бъде…
Доклад относно защитеността на нашите интереси на територията на България
Предоставям на вашето внимание заключенията и впечатленията които получих по-време на изпълнението на мисията ми в България, която бяхте така добри да ми поверите, относно защитеността и бъдещето развитие на нашите интереси в този регион с нарастващо геостратегическо значение.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
February 2012
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
Търсете