Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for March, 2012

Унищожаването на Топлофикация Правец

prawetsКак се работи и прави бизнес в град като Правец, когато не си от кръга, приближен до собствениците му или до техните хора-пешки.  Как ще постъпите, ако ви посрещнат с думите:  “Това тук е моя територия. Два телефона ще завъртя и няма да ви има.”  “Не разбрахте ли, че каквито и цени да дадете, няма да стане. Не трябва да ви има тук!”  “Такова чудо като Топлофикация просто повече няма да го има в града”

Read the rest of this entry »

ЧЕРНИЧАРСТВО, БУБАРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА КОПРИНА – ВЪЗРАЖДАНЕТО СТАРТИРАНО

koprinaКогато Неволята не идва, колкото и силно да крещим и да я викаме, колкото и дълго да я чакаме, оглеждайки се откъде ще се появи, за да реши проблемите ни, най-разумно е да спрем, да чуем себе си и да се захванем сами да оправим нещата. Така са постъпили дузина ентусиасти, създавайки през 2009 г Текстилен Клъстър “Коприна” (ТК “Коприна”), с амбицията да възстановят бубарството и производството на естествена коприна в България.

Read the rest of this entry »

Влиянието на електронните медии върху българската култура.

MEDIIБез телевизия не можем – по това трябва да сме наясно. Остава да мислим само върху едно: как да я овладеем, за да служи тя не за разпалване на човешките нагони, а за развиване на човешките добродетели.” – Николай Хайтов
В последните две десетилетия електронните медии започват все по-осезателно да навлизат в ежедневието на обикновения българин. Едва ли има човек, който пътувайки с кола сутрин към работа, не пуска поне за половин час радиото, за да научи новини или послуша музика и едва ли има някой, който връщайки се изморен от работа всяка вечер, не прекарва поне няколко часа пред телевизионния екран.

Read the rest of this entry »

СТРАХ НИ ГАЗИ

Страх ни е стиснал за гърлото и не можем дори въздух да си поемем свободно. Страх ни е да не загубим жалката си работа, да не се разболеем, да не ни разбият жилището, колата или не дай Боже до нас се заселят цигани. Страхът до такава степен ни е завладял, че не забелязваме смяната на сезоните, хубавата музика по радиото или важните въпроси на детето си.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 122

jabata В Смолян, пред лицето на чудотворната икона “Успение на Света Богородица”, дедо Николай рекъл, че журналисти и медии били врагове на БПЦ и с голяма радост съобщавали на обществото, че рейтингът на църквата е паднал. Какво значи “рейтинг на обществено доверие”, пита дедо поп риторически. Когато вика, Христос влязъл в Йерусалим, той имал изключително висок рейтинг, но после бил разпнат…

Read the rest of this entry »

„Позволете ни да се променим”

bulgari Пътувайки човек има шанса да попадне на интересни спътници и пълни с непознати и любопитни истории, които с разказите си да допълнят натрупаната вече информация за лица и събития, наричана понякога исторически багаж. За хората, които са малко или много навътре в материята подобни случаи не са за изпускане.

Read the rest of this entry »

Унижаваме се! Всекидневно!

bb Все още гоним „цивилизацията” и сме карикатура за всеки, който ни наблюдава.
Тези дни се отвратих. Почувствах се унизен и ще разкажа защо.  Американският посланик Джеймс Уорлик коментира промените в кабинета. Съжали за Трайков, даде акъл за "Белене", похвали Борисов. Не в него е проблемът.

Read the rest of this entry »

ТИ КОЙ СИ ?

uchenik Преди известно време дадох тема за рисуване на ученици от пети клас „Какъв искам да стана, като порасна голям?”. В края на часа резултатите бяха повече от интересни. Имаше нарисуван Бойко Борисов, с пожарникарски маркуч в ръце, навирен кой знае защо като пенис. За да не стане грешка, дори името му бе написано отгоре.

Read the rest of this entry »

КОМУНИЗМЪТ ОТДАВНА Е ТУК

И как става тоя фокус, та повечето хора наоколо да карат скъпи коли, а аз стара кочина, те да живеят в големи апартаменти, а аз в гарсониера, да се хранят в ресторанти, а аз си готвя у дома и едва връзвам двата края?! Всички ли крадат, бе дяволите да ги вземат?! Всички ли са комунисти или мутри? Аз ли съм най-големият дръвник в тази държава?

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 121

jabata Станишев си бае за страх: „Първанов няма да ме пребори”. И кълне претендента: „Всеки, който се е опитвал да цепи БСП, е слизал от политическата сцена.” „Групата на комунистите се събра в президентската баня. Там обаче възникна протоколна безизходица. В банята имаше всичко на всичко две места за сядане.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
March 2012
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Търсете