Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for May, 2012

Wikileaks и Tageszeitung: ЦРУ като главен свидетел на криминалното минало на Борисов

borisov_shlifer Разследване публикувано на сайта на германския вестник Тагесцайтунг TAZ.de е категорично, че в секретните американски дипломатически телеграми се използва оперативна информация от ЦРУ. В текстовете ЦРУ е обозначено с кодовото име СИМО. Бивш началник отдел в ЦРУ е потвърдил за вестника, че СИМО е административно наименование за ЦРУ, което дипломатите нямат право да използват в грамите.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 131

jabata Край, от 1 юни се забранява пушенето на всички видове обществени места. Всичко Мара втасала… Да не казвам пак как продължава по пазарджишки…  Идея за ресторантьорите как да заобиколят забраната. Макар че едва ли са опрели до нас да им даваме идеи…Като погледне човек глобите, предвидени за пушачите, ще остане с впечатление, че това е най-голямото престъпление, че „пушачи-непушачи” е основният кливидж, както казват политолозите, в обществото ни.

Read the rest of this entry »

Плевнелиев издаде главната тайна на НАТО

PLEVNELIEV Мушнахме се под чадъра на алианса, колкото да разкрием, че отдолу се шушука срещу Русия. Росен Плевнелиев, който според емигранти ласкатели заслужавал заради острия си ум да се съхрани за вечни времена чрез копиране на генома му, издаде в Чикаго главната военна тайна на НАТО – че противоракетният й щит е срещу Русия.  Декларацията на алианса изрично посочи, че “противоракетната отбрана не е насочена срещу Русия и няма да подкопае руската стратегическа отбранителна способност.

Read the rest of this entry »

Българските вестници в понеделник

vestnik215 Умираме според правителствена програма, пише "Труд" и пояснява: 110 011 българи да умрат – такава цел си е поставило за 2011 г. Министерството на труда и социалната политика (МТСП). Оказва се, че народонаселението е преизпълнило правителствения план – за този период са починали общо 110 165 души. Числото в графата “умирания” е част от официалните цели на МТСП.

Read the rest of this entry »

Марси Райс – от Тирана до София през сърцето на американската дипломация

Marcy Посланик Марси Райс замества в София посланик Джеймс Уорлик, който беше отзован преди края на тригодишния си мандат. Посланик Уорлик ще бъде запомнен като тънък познавач на българския културен и клубен живот, с предпочитания към характерни локални жанрове.  Първото съобщение за предстоящото отзоваване на Уорлик дойде в началото на април от базирания в Брюксел сайт New Europe.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 130

jabataЛелей, невежеството из вестниците взе да става обезпокоително. Заглавие в „Стандарт”: „Ромео от Пазарджик кла свекърва си”. Това е направо за „Чудесата на България”, бе! Първо си помислих, че, понеже, нали, става дума за Пазарджик, този Ромео може да е някой като Евгени Минчев. В Пазарджик на пазара така се кълнат: Синът ти да се ожени, Евгени Минчев да ти доведе за снаха! Ама не, от текста друго се разбира: „Зарязан мъж нахлу в апартамент и нарани бившата си половинка и майка й…”

Read the rest of this entry »

“Корумпирането на Разума – България и нейните противоречия”

noam_chomsky Лекция на Ноам Чомски изнесена в СУ “Св. Климент Охридски”.
“Уважаеми колеги, Реших на тази лекция да се занимая с един основен проблем в съвременното общество, който аз наричам – “Корумпирането на Разума” и който има особено отношение, точно към младата част на обществото, тъй като проявлението му именно сред тази група, го прави опасен, от гледна точка на бъдещето както на самата младеж, така и нацията към която тази младеж принадлежи, а от там и към бъдещето на света като цяло.

Read the rest of this entry »

Българските вестници в четвъртък

vestnik215 "24 май е сламката, в която сме се вкопчили срещу собствената ни загуба на стойности", заявява в интервю за "Дума" историкът проф. Андрей Пантев.Тази дата свидетелства за една- единствена реална и непреодолима заслуга на българите – почитта към книгата, към образованието. Дори всяка мутра, след като си купи мерцедес, втората му идея е да прати сина си да учи. За жалост – да учи в чужбина. Има огромна разлика.

Read the rest of this entry »

Българските вестници в понеделник

vestnik215 Държавата не е осребрила нито лев от отнетото престъпно имущество, съобщава "Сега". Това са съобщили експерти към парламентарната комисията за борба с корупцията пред вестника.Те са получили информация от Националната агенция по приходите, която се разпорежда с отнетото имущество.Според експертите основният проблем е, че на обявените търгове за отнетите имоти на известни престъпници не се е явил нито един желаещ.

Read the rest of this entry »

Защо все ни управляват дръвници?

revolution Защо винаги ни управляват лошите? Нали нищо случайно няма.Защо винаги ни управляват лъжци,алчни и нагли олигарси и местни феодали и корумпираната им армия от политици,магистрати и други държавни чиновници? Зарових се в умните книги да търся отговора.Философски, религиозни, исторически, от цял свят.Четях фанатично,мятах ги книгите една след друга,както футболен запалянко люпи семки на стадиона.Напълних се с мъдрости,но никъде не открих точния отговор.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
May 2012
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Търсете