Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for July, 2012

Из делниците на един луд 140

jabata„Стандарт” съобщава, че арестуваният депутат Митко Пилето, бил и дедесар. Ревизия на фирмата му преди 1 г. установила, че е забърсал къде 1 млн. лева ДДС от фиктивен износ на зърно. „Защо тогава не го изхвърлиха, а чак сега?”, чуди се „Стандарт” от името на съгражданите на Пилето. Да, наистина, защо?  В Монтана разказвали, че депутатът бил много щедър към ГЕРБ. На местните избори през 2011 г. поел разходите на всички кандидатите от Лом и региона. А който инвестира, ще бере и дивиденти, не ли?

Read the rest of this entry »

Защо не вярвам на властта за атентата на летище Бургас…

ATENTAT Професионално компетентното осигуряване на сигурност и събирането на доказателства са под въпрос. На 24 юли всичко около терористичния акт на летище Бургас се превъртя на 180 градуса! Нищо от казаното от различни високопоставени политици не са оказа вярно и се срути в ямата на лъжите. Гилат Куланги, чийто съпруг и техен приятел е сред загиналите при нападението разказа, пред израелския Канал2, че някакъв мъж преместил без да попита багажа им, заради което мъжът й Ицик и неговия приятел Амир Менаше влезли в спор с непознатия.

Read the rest of this entry »

Атентатът – балкански и други въпроси

Capture "Полицията в сръбския град Ниш задържа Изет Реджович, гражданин на Босна и Херцеговина, който възнамерявал да пренесе две взривни устройства с дистанционно управление в България. Взривните устройства били с изключително силно действие, с половин килограм експлозив и подготвени за активиране от разстояние. Според оперативни информации на сръбските органи устройствата били пренесени в Сърбия от Босна и Херцеговина, а крайна дестинация била България."

Read the rest of this entry »

Александър Кашъмов: Институциите се опитват да прикриват гафовете си

KashumovАлександър Кашъмов е ръководител на правния екип на Програма Достъп до информация. Роден през 1971 г. в София, възпитаник на Националната гимназия за древни езици и култури. Завършва философия и право в СУ "Св. Климент Охридски". Адвокат. От 1997 г. работи в областта на човешките права и по-специално достъпа до информация. Носител на наградата "Адвокат на годината" за 2008 г, връчвана от списание "Правен свят".

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 139

jabata На заседание на МС премиерът обяснил как ще се тури край на тарикатлъка с неплатените здравни осигуровки – не плащаш, нямаш право да си купиш кола. От което съдим, че съвсем не е наясно със законопроекта. Защото в него се визира продавачът, а не купувачът. И то е логично. Човек, като си продаде колата, има пари да си плати вноските. Купувачът, ако му останат пари да почерпи, е с Бога вечерял…

Read the rest of this entry »

Спекулации със злото. Ние там – те тук

KEVOK Че какво значение имат те, когато външният ни министър предизвиква и дразни някои арабски диктатори, сякаш е квартален гамен край нечия бакалница. И всички до един заобикалят основното. Онази глупост, която беше изръсена – а всъщност препотвърдена от наши мъници, които охотно цитират големите глупости на някои уж големи хора. А тя гласеше: “Ако ние не отидем в Афганистан, Афганистан ще дойде тук!”Е, отидохме и в Афганистан. Но въпреки това терорът дойде и тук.

Read the rest of this entry »

А така! Зорлем ни набутаха за врагове на Иран! Какво ли ще рече „G Star” Калин Георгиев по този повод?

„Взаимоотношенията и сътрудничеството между България и Израел оттук нататък само ще се развиват и подобряват. Терористичният акт в Бургас е финансиран от Иран, организиран и подкрепен от „Хизбулла”. Това е наш общ враг. Срещу този враг ние трябва да се изправим заедно, каза Стас Мисежников. Първата цел на моето посещение е да покаже, че взаимоотношенията с България са такива, каквито са били в миналото, въпреки опитите на терористите това да се промени.

Read the rest of this entry »

Терористите са странни птици . . .!

Tsvetan-Tsvetanov-2 Те терористите са странни птици. Трудно е да ги различиш от останалите хора и това прави невъзможно да ги заловиш преди да са извършили своят терористичен акт. Те терористите не са като мутрите. Не карат лъскави автомобили, не носят дебели ланци, не гледат страшно, не ходят по нощни заведения да си спретват въргали. И о ужас, те не се водят на отчет при нас. Нямат по 6 висящи дела и 3 условни присъди. Ние не сме ги хващали и Те не са ги пускали.

Read the rest of this entry »

Разследването за атентата на летище Сарафово започна, а свидетелите заминаха за Израел?

atentat С какво право ще шетат в страната чужди специални служби? Страшно екато загиват хора от малоумието и фанатизма на екстремисти. Непростимо еда се върви по кръв и части от разкъсани човешки тела, когато чужд гражданин е дошъл в България на почивка. Зловещо еда се прекъсва по ужасен начин човешки живот, за да се изпълнят нечии политически аспирации. Няма прошка за убийство на хора, защото животът на човек се дава веднъж…

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 138

jabataДепутатът Емил Василев реве в страницата си във Фейсбук, че едва избягнал публичен линч: „Днес, пише Василев, за малко да изям кьотека, понеже тълпа побеснели пенсионери ме обърка с шефа на ДКЕВР.” И си турил снимката и написал: „Този на снимката е Емил Василев от РЗС… Моля, ако го срещнете на улицата – не го бийте!”  Лично ние бихме оставили депутатската молба без последствия. За 23 г. „на тавана на лошите ни спомени” са се събрали 6 ОНС и едно ВНС, които ни карат да мислим, че когато и да се набие един депутат, никога не е напразно…

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
July 2012
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Търсете