Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for August, 2012

Иво Инджев: Популизмът на ГЕРБ заприличва на венецуелския латиносоциализъм и на иранския фундаментализъм!

Журналистиката у нас пропада, медийният дуел с бухалки е „изтънчен“ български принос във фехтовката с шпаги(н). У нас няма общество, има нещо като народ, примирен и уморен от бягането на прекалено кратката историческа дистанция. Най-голямата опасност е да не доживеем да видим автентична демокрация тук, предупреждава известният журналист.

Read the rest of this entry »

Красимир Райдовски: Зад терористичния акт в Сарафово стои държавата Израел

“Къде спа военното ни разузнаване и защо не успя да предотврати атентата в Сарафово? Това е въпросът, който трябва да бъде зададен към службите, а не да бъдат обвинявани само МВР и ДАНС, които също носят отговорност. Българомразецът Симеон Дянков така и не разбра, че за всяка информация се плаща и че не може да режеш парите на службите, а след това да искаш агентите да работят безплатно и ефективно”, категоричен е разузнавачът и шеф на правителствения пресцентър при Жан Виденов – Красимир Райдовски.

Read the rest of this entry »

Иновации ли …

Формално и за пред Брюксел ГЕРБ насърчава иновативната дейност, реално харчи в пъти повече средства за СРС-та.  Пари за нищо (Money For Nothing) все още е култов хит на британската рок група Дайър Стрейтс (Dire Straits), създаден преди повече от четвърт век. Пари за нищо са и средствата, заделяни в продължение на три години от правителството на ГЕРБ за иновации. От 2009 г. до края на 2011 г. сумата е ни повече ни по-малко от 7 288 818 лева, съгласно справка, предоставена на ДУМА от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Read the rest of this entry »

Игрите на подмяната. Или как либералните идеи се претворяват в социалистическа политика

CAUMBYDWКогато в началото на 2009 г. Симеон Дянков оглави икономическия екип на ГЕРБ, повечето медии оцениха това като сполучлив ход на възхождащата към властта партия на тогавашния столичен кмет. „Все още се намират млади и успешни българи, които са готови да се впуснат в политиката. При това с идеи”, писа тогава „Капитал”.  Бъдещият финансов министър наистина дойде с идеи за антикризисна програма. Обяви се за пълна икономическа свобода, както и за последовател на Фридрих Хайек – може би най-яростният критик на държавната намеса в икономиката.

Read the rest of this entry »

Българските вестници във вторник 08.28.12

vestnik215КАТ започна хайка за шофьори с неплатени глоби, като масово отнема шофьорски книжки, е водещата новина за „Сега”. Според официално съобщение на МВР за 4 дни са иззети 25 свидетелства за управление на моторни превозни средства на водачи, които дължат глоби за извършени нарушения по Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховането. За периода от 21 до 24 август са проверени 800 шофьори.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 144

jabataВ интервю пред „Сега” скулпторът проф. Велислав Минеков хвърля известна светлина върху някои въпроси, които останаха неясни за широката общественост. Като например за чий ни е „Лувър”. Какво ще турим в него? „Вече знаем, вика, от регионалния министър, че една цяла зала ще бъде посветена на големия класик Рашидов. (Хипотеза 1.) Същевременно сумата, която се дава за изграждането на безобразието, е огромна. И там е цялата работа – в усвояването на парите. (Хипотеза 2)”

Read the rest of this entry »

Законопроект за българите и българските общности

На 27 юни 2012 г. в Народното събрание беше внесен Законопроект за българите и българските общности извън Република България. 
Текста на законопроекта можете да намерите на следния линк: http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/14036

Олимпиадата на нашето (не)доволство

olimpics Ако ни хрумне да представим Олимпиадата като своеобразен коктейл, то в българската чаша ще трябва да сложим по доза надежда, амбиция, щастие и тъга, две дози заклинания, оправдания и упреци, три дози противоречиви изявления на официални лица и да допълним до горе с милионите, дадени от данъкоплатците за подготовка на елитните ни спортисти.

Read the rest of this entry »

Българските вестници във вторник

vestnik215 Искания за по-високи доходи и заплахи за протести ще залеят наесен правителството на ГЕРБ, е водещата новина за „Сега”. Пенсионери, учители и полицаи заплашиха с протестни действия, ако не им се вдигнат възнагражденията. Различните браншове са окуражени от декларациите на правителството напоследък, че е дошло време за вдигане на доходите. Вицепремиерът Симеон Дянков обаче се хвали предимно с "доста стабилните заплати" за държавните служители, с което противопоставя едни публични сектори на други.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 143

jabata Плевнелиев вика от Лондон: „Очакваме 12 млрд. лева инвестиции само във водния сектор. Ние показахме, вика, че в тези трудни времена могат да се взимат правилни решения, които да водят до добри резултати. Все още има проблеми в съдебната система, но работим усилено, за да ги преодолеем.”

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
August 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Търсете