Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници







    

Archive for September, 2012

Мисията невъзможна за честни лица

Няма две мнения, че след Девети Геме е кошмар за новите властници. Заради мощта на БЗНС. На 24-25 септември 1944 г. Г. М. Димитров е посрещан в Пловдив и София като новия месия. Георги Димитров не може да си намери място в Москва: В една България няма място за двама Георги-Димитровци! До тук с истината за Дамоклевия меч, надвиснал над главата на Геме. Де да можехме да кажем „Останалото е мълчание”. За съжаление – останалото е лъжа! И тя се тиражира по света и у нас.

Съботен български печат

vestnik215България е на път да проведе първия в историята си референдум, иницииран от гражданите, и той ще е за съдбата на АЕЦ "Белене", е водещата новина за „Сега”. Вчера регионалният министър Лиляна Павлова обяви, че проверката на ГРАО е потвърдила валидността на 543 639 от общо около 770 000 подписа. Подписката бе инициирана от БСП, а въпросът, по който левицата настоява за общонародно допитване, е: "Да се развива ли атомна енергетика в България чрез изграждането на ядрена централа на площадката в Белене".

Read the rest of this entry »

Краят на света се отлага

leonidovЗащото предстои стогодишна война за очовечаването на човечеството …
Краят на света се отлага не защото древните погрешно са провидели настоящето ни или ние лошо сме си превели предсказанията им . Напротив: през 2012 наистина идва краят, но не на света, а краят на ХХ в. И започва новото столетие, тръгва нова епоха, след финала на безсъзнателното ни поведение. Защото не хронологията на датите са важни, а същността на събитията, които предизвикват трайните промени в историческия календар на света.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 148

jabata„По-високи пенсии чак от първи април”, цитира „Труд” Мента Стоянова. И илюстрира дописката си с дузина славейковки! Което, ако не е гавра, е глупост. Дописки за пенсии се илюстрират с дребни банкноти, бе, алоу! Хилендарки, милевки, беронки и най-много стамболовки. Те и така им ги изплащат. Не знам кой го е измислил, но имало заповед до пощите да се плаща във възможно най-дребни пари, та да изглеждат повече.

Read the rest of this entry »

ПРОФЕСОР СПАС РАЙКИН, ДОАЙЕН НА БЪЛГАРСКАТА ЕМИГРАЦИЯ В АМЕРИКА ЗА ПРОКЛЕТИТЕ ВЪПРОСИ, ЩО НИКОЯ ЕМИГРАЦИЯ НЕ РАЗРЕШИ

Raikin Продължение на диалога от минали броеве – Част 5.
Всъщност, единственият представител на българската емиграция който се завърна и се включи успешно в политическия ни живот бе дъщерята на Г. М. Димитров Анастасия Мозер. Но резултатите от нейната деятелност са, меко казано, обезсърчителни, за да не кажа плачевни. Нейното идване сякаш трябваше да даде отговор на въпросите ни какво ще се случи, ако емигрантите ни се завърнат и се включат в политическия ни живот. Отговорът е – нищо разумно не очаквайте от тях. Другият завърнал се – Симеон Кобурготски – също разочарова българите и прояви най-отвратителните черти на рода си – алчност, безотговорност и презрение към нацията… Да приемем ли, че България не трябва да се надява на своите емигранти?

Read the rest of this entry »

Годишнина от обесването на Никола Петков

npekov На 23 Септември 1947г. Никола Петков бе обесен от комунистическата олигархия в България…още
Откъс от стенограма на Великото народно събрание от 1947 г.:  Никола Петков: И днес, и утре ще се боря за свободата, и при вас, и при други. Ще се боря против всеки, който отнеме свободите на българския народ.
Министър-председател Георги Димитров (към Никола Петков): Можеш за последен път да бъдеш словоохотлив. Това е ваша последна дума тук, затова сте словоохотлив. (Ръкопляскания от мнозинството.)
Никола Петков: И последната ми дума като човек ще бъде: "Да живее свободата!"

Земеделско  Знаме – САЩ   23 Септември 2012г.

Русия и Израел: неочакван алианс

russia-arms-deal-iranТой изкара два мандата като президент и един като министър-председател. Теоретично той може да оглавява страната си до 2024 г, което ще го направи най-дълго управляващия руски лидер, от времето на Сталин. Завръщането на Владимир Путин в Кремъл предизвика вълна от коментари, които като цяло изразиха мнението, че както е било, така и ще бъде.  Путин 4.0, както и предишните му версии, вярва, че Русия все още не е възстановена от колапса на 90-те години, така че все още не е узрял за плуралистичната демокрация. 4,0 Путин вярва, че светът е опасен, хаотичен и враждебни.

Read the rest of this entry »

Николай Банев обявява „война до кръв” на държавата

BanevОлигархът отказва да плати приватизирани преди 12 години крайморски имоти.

До две седмици се очаква Апелативният съд в Бургас да се произнесе по жалбата на Николай Банев срещу изпълнителното дело, с което държавата иска да получи поне част от дължимите пари по приватизационна сделка, извършена преди 12 години. В мътните години на бърза и дива приватизация олигархът от гр. Любимец успява да се сдобие със златните места на българското Южно Черноморие срещу дребни пари, по-голямата част от които трябва да изплати разсрочено и то в компесаторки.

Read the rest of this entry »

Футболните фенове на протест срещу гаврата с В. Левски и героите на свободата

levski3Футболните фенове на България огласиха протестна декларация на фен клубовете на футболните отбори от елитната "А" група.  Поводът за гневната реакция е докладът на Комисията за защита от дискриминация към Народното събрание с препоръки към издателите на учебници и учебни помагала. По линията на проект VS 2010/008/0536 "Равенство – Път към прогрес" са похарчени 51 хил. лв от Европейския съюз за съчинение, озаглавено "Стереотипи и предразсъдъци в учебници, учебни помагала и образователни програми и планове в подготвителното и основното образование".

Read the rest of this entry »

Против ТИМ и техния проект за България

decranТроянският кон е символ на ТИМ и присъства в логотипите на контролираните от тях компании като "Армеец".  Варненската групировка ТИМ се заяви в публичното пространство с името си, нещо нечувано до момента. Марин Митев даде интервю. Не пред независима медия, която може да му зададе неудобни въпроси, а пред своята си – контролирания от ТИМ електронен вестник Варна утре.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2012
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Търсете