Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for October, 2012

Из делниците на един луд 153

jabata Бойко разправя за конгреса на ЕНП в Букурещ: „Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии.”  Респектиран съм. Толкова авторитетна власт досега не сме имали. Не помня Станишев, за царя да не говорим, да е посмял да се скара на европейски премиери.

Read the rest of this entry »

Офшорки превръщат Кремиковци в скрап за милиони

kremikovtsi Младокът, купил остатъците от комбината през 2011 г., вече е аут, а мястото му е заето от поредната пешка.  Миналата година неизвестният никому 26-годишен Лъчезар Варнаджиев купи за 316 млн.лв обособена част от МК "Кремиковци".

Read the rest of this entry »

Когато ми писне от чалгата и простотиите …

Просто се затварям сам у дома и си пускам „Смоки”, „Абба” или „Пинк флойт”. Така се връщам към времето на моята младост, към нежното ухание на непорочната любов, в която някога вярвах, към чистото желание за справедливост и честност, които в нашата държава май са невъзможни. Защо ли?

Read the rest of this entry »

ХАРЕСВА ЛИ ТЕ НЯКОЙ?

По принцип всичко, което правят хората е свързано с одобрението на едно или повече лица. В много случаи това не се признава и дори не се знае. Желанието да се харесаш обаче е присъщо на всички, дори на серийните убийци и мазохистите. Стремежът към слава всъщност е неудовлетворена амбиция да бъдеш харесван, от възможно най-голям брой хора.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 152

jabata Дянков ще въвежда 10% данък върху лихвите от влоговете. Щото се натрупаха къде 35 млрд. по сметките на народа. Не на целия народ, де… Голямата част от народа,  държи една малка част от тях. Та прав е премиерът, че тоя данък ще засегне главно богатите. (Но не най-богатите. Тях нищо не ги засяга!) Тия с депозити до 1000 лв. ще платят 5 лв. най-много. Отделен въпрос е, че пък за тях 5 лв. често са повече, отколкото за другите 5000.

Read the rest of this entry »

Недвижимост и инфраструктура насред плаващи финансови пясъци

В предишния текст очертах някои особености в бизнес отношенията между книготърговци и издатели у нас. Направих го, провокирана от бурните промени в структурата на книжния пазар напоследък и въз основа на няколкото интересни документи, които открих в търговския регистър. Те отчасти отговориха на въпроса, кои са играчите на този пазар и как точно играят.

Read the rest of this entry »

Бившият премиер Жан Виденов премълча важни факти пред Кеворкян!

jan-2 С полуистини доникъде няма да стигнем… След като БСП спечели парламентарните избори през 1994 година Жан Виденов оглавява новото правителство. По време на неговото управление изтича отсрочката за отлагане на погасяването на външния дълг сключен от правителството на Филип Димитров. Виденов не успява да договори нова отсрочка. Това довежда до финансова дестабилизация на страната.

Read the rest of this entry »

Скритите мисли на един открит човек

– Че съм задник, вярно е, но от мен колко по-големи задници има! – размишляваше Цеко, докато тролея го подрусваше по пътя за работа. – И това правителство само грабят, източват и присвояват! Едни тролеи не купиха като хората! Блъскаме се като добитък в тия смрадливи допотопни кочини!

Read the rest of this entry »

Да доживееш ада

ada1 За българските партии възрастните хора са това, което е турската етническа общност за ДПС – безпомощна, гетоизирана част от обществото ни, която няма енергията и способността да излезе от социалния ъгъл, в който е набутана.

Read the rest of this entry »

Румяна Желева: "снаха на мафията" и ДС в европейската политика

zheleva_etko

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
October 2012
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Търсете