Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for January, 2013

СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ – ТАЙНИТЕ НА ПРОГОНЕНИЯ БЕДЕН ЦАР

Simeon-Saxkoburggotski1 Първа част.  „Единствената ми цел в живота е богата жена” – Симеон ІІ.
1965 година. Съветско военно разузнаване – ГРУ.  На бюрото на висш офицер има дебела папка със сигнатура „Строго секретно” и кодово наименование „Барон”.  Това е разработката на Симеон ІІ Сакскобургготски. Пълна е с оперативни материали, придобити от руската резидентура в Париж с помощта и на българското разузнаване.

Read the rest of this entry »

Хора от ДАНС и Митниците реанимират наркоканалите на Държавна сигурност

Al_Petrov4 Офицерът от ДАНС Алексей Петров, известен повече като една от мутрите на прехода, е в основата на съживяването на контрабандните канали, създадени някога от Държавна сигурност. Активен помощник в това начинание е зам.-шефът на държавна агенция „Митници” Румен Божинов, известен сред колегите си с прякора „новият Самоковец”.

Read the rest of this entry »

НЕ ТРЯБВА ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СЪДИ ЗА ИЗМАМА ФЕРХОЙГЕН

НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА РАЗБЕРЕ СВЕТЪТ КОЙ Е ВИНОВЕН, ЗА ДА СМЕ ТОЛКОВА БЕДНИ !  ГЮНТЕР ФЕРХОЙГЕН беше властният еврокомисар, който имаше решаващата дума кандидатите, между които и България кога ще станат членове на Европейския съюз. Но тази власт, която му беше дадена от ЕС, той не винаги я използваше в интерес на хуманната идея за европейското интегриране.

Read the rest of this entry »

ИГРИТЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛИЧИЯ И РОЛЯТА НА РАЗУЗНАВАНЕТО

БОРИС ВЕЛЧЕВ Е ПОЖЕРТВАН ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ПИРИНСКИЯ КРАЙ.
Извадки от секретни партийни и разузнавателни телеграми!  Преди повече от 35 години българското разузнаване осуетява опит на Брежнев да подари Пиринския край на Тито. 
На 21 януари Юрий Андропов пише писмо до Политбюро, в което подчертава, че ЦРУ на основа на аналитични прогнози е разработило планове за разлагане на социалистическото общество.

Read the rest of this entry »

Инвеститорът на "Корал" плаща милион и половина за незаконни строителни разрешителни

Koral Испанската фирма "Ибердрола", която иска да построи огромен ваканционен комплекс до самия бряг на плажа "Корал" е внесла поне милион и половина лева за такси в Община Царево.  Документ публикуван в групата "Да запазим Корал" от бившия концесионер на плажа Атанас Русев показва сумите платени от "Ибердрола" за 4 разрешителни от 2009 г., възлизащи на 392000 лв.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 165

jabata Бях решил много да се зарадвам, ако информацията, че Доган ще се пенсионира, излезе вярна. Отдавна имам желание този токсичен за българската политика елемент да бъде отстранен. Поне тоя. Защото при него политическият цинизъм е ашладисан и с етнически.

Read the rest of this entry »

Дилема. Неочаквани решения.

maskiran-pistolet-1 Вече нямаше накъде да отстъпва. Усещаше тежестта на пистолета  като котва, приковала го към стола. На масата срещу него лежаха пръснати сметки от “Топлофикация”, “Софийска вода” и “ЧЕЗ”, а в ръцете си държеше последното писмо от банката, с което го уведомяваха, че има 24 часа да освободи апартамента.

Read the rest of this entry »

Иван Евстратиев Гешов – българският Фауст

faust В моето съзнание роденият на 8 февруари 1849 г. Иван Евстратиев Гешов присъства като родния Фауст, човек, който винаги гледа да помогне на хората и страната си, но смятайки, че върши добро,  всъщност извършва  голямо зло, полагайки първия надгробен камък на българския национално – обединителен идеал с неразумно водената Балканска война…

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 164

jabata1 Дянков вика, че 500 от общо 3000 служители на Агенция “Митници” били проверени за фалшиви дипломи. 240 от тях вече са уволнени, тъй като дипломите им били менте. Продължавала проверката на още 246 “любопитни” случая.  Ако от 3000 митничари 240 са с фалшиви дипломи, а още 246 са „любопитни” случаи, то явно поне една трета от митничарите са с нередовни китапи, издадени от вузове в Украйна, Молдова и др. центрове на прогреса.

Read the rest of this entry »

Кривата истина около сплашването на Доган

Всъщност мисля си, че случилото се на конференцията на ДПС не е театър, цирк или постановка, а логичен акт – последица от политиката на ДПС и нейната върхушка, в частност Доган. Но на някои би им било по-добре случилото се да бъде възприето като театър, цирк или постановка, защото не се оказаха подготвени за това събитие, бяха изненадани и разголени, видяха се истинските им лица, макар и за миг. Показа се целият фарс на водената от тях политика.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
January 2013
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Търсете