Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for March, 2013

СТУДЕНТИ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

1СТУДЕНТИ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ е неформално обединение на студентите от Висшите учебни заведения в страната.  Ние се обединяваме, за да работим за прозрачност в управлението  на университетите и обществения живот, касаещи младите хора в България. Във времена на политическа криза е необходима откритост при всички институции, работещи с обществото. Ние години наред наблюдавахме обществения живот и начина, по който се управляваха институциите.

Read the rest of this entry »

ПРОБЛЕМЪТ НИ Е ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МОДЕЛ, ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРАТ

Ivo_Markov -Г-н Марков, 41-ото Народно събрание приключи предсрочно мандата си с 4 месеца. Влязохме в предизборна кампания, ще избираме нови народни представители, а анализатори вече прогнозират, че изборите през май може да не са единствени за тази година. Какво се случва с парламентаризма? – За съжаление наблюдаваме една отчетлива криза на парламентаризма в България. Това се случва вече доста дълго време, но с последният мандат той беше просто „убит”. Не може да превърнеш най-важната институция в държавата в машина за узаконяване на решения, взети другаде, най-често в ресторантите.

Read the rest of this entry »

Прессъобщение от Национално представителство на студентските съвети

npps Уважаеми колеги, ние студентите имаме честта да уведомим всички медии, че във връзка с безпрецедентния натиск оказан над независимото НПСС от партиите, от част от академичната общност и от някои представители на студентски съвети, които са членове на политически партии, искаме да напомним, че Европейският студентски съюз подкрепя всички искания на българската студентска общност.

Read the rest of this entry »

Националната им срещу националната ни сигурност

buddha-protests Главният секретар Калин Георгиев заяви днес, че нямало разработка "Будали" и "журналисти не са били разследвани заради професионалните им задължения". След което добави, че "журналисти могат да се подслушват само, ако са нарушили закона"  „Журналистите не са изключение от останалата категория хора. Аз не зная някой да има имунитет за това, че е журналист.

Read the rest of this entry »

СВОБОДАТА ДА СИ РОБ

Всеизвестна е телевизионната реклама „Свободата Санчо…” в която прегладнелия хидалго припада пред блюдото с рекламирания салам с надпис „КФМ”. Всъщност свободата да избираш желания вид салам е неограничена, стига да можеш да си го позволиш. Рекламната профанация на прочутия със своята поучителност монолог на Дон Кихот ни кара да потърсим оригинала, а той е:

Read the rest of this entry »

Не си играйте с емигрантския огън, г-н служебен премиер

Davidov Марин Райков – министър-председател и министър на външните работи на служебния кабинет – заяви, че правителството щяло да положи максимални усилия, „за да се даде възможност на българите в чужбина да гласуват свободно". Нищо ново. Но „добавката" смущава: „Често предварителните мнения се разминават с реалната готовност. Понякога откриваме секция с нужните 100 и няколко подписа, а впоследствие хората, които имат желание да гласуват, са много по-малко".

Read the rest of this entry »

Смяната на омразните политици е работа за… политици

Иван Бедров

Може на пръв поглед да звучи парадоксално, но омразните политици могат да бъдат пометени само от хора, които не се страхуват да се нарекат политици, пише Иван Бедров.  "Дайте да дадем" е сред любимите в България форми на организация на труда. Вероятно ви се е случвало да се местите – независимо дали дома или офиса. Решавате заедно с колегите да се съберете в събота сутринта, защото едни бюра трябва да заминат на тавана, а пък в съседното помещение се е освободило място и най-накрая няма да ви е толкова тясно.

Read the rest of this entry »

Фирма, рекламираща незаконен хазарт, наддава за "Нет Инфо"

sportal Сайтът Sportal.bg рекламира незаконен сайт за онлайн хазарт bet365.com.  Търгът за "Нет Инфо" АД, в който както писа Биволъ наддават три компании, навлезе в решителен стадий.  Според нашите източници най-висока оферта са дали собствениците на Sportal.bg. След тях е консорциумът между NEG.bg на Иван Николов, Елвин Гури и бившия съсобственик на "Нет Инфо" Любен Белов. Най-ниска е офертата на NovaTV.

Из делниците на един луд 172

jabata1 „Стягаме още колана”, ликува „Стандарт”. По данни на НСИ през януари оборотът в търговията на дребно бил с 5,5% по-малък от лани по същото време. Търговията с битова техника, мебели и други стоки за бита намаляла с 15,3%, на компютърна и комуникационна техника със 7,6%, търговията с храни, напитки и цигари се е свила с 4,1%, на лекарствата с 3,9%, а на дрехи и обувки с 2,3%.Ликува ли казах? Шегувам се. Бъзикам ги, та да се подсетят, че тези високи резултати правителството е постигнало и с тяхната безусловна подкрепа.

Read the rest of this entry »

ПРОКЛЯТИЕТО НА САМОУБИЙЦИТЕ

samoubiitsi В 32 годишната си практика на криманалист съм бил на множество местопроизшествия на доброволно приключили земния си живот съкрушени души. Формите на посегателство са разнообразни, от традиционни – използване на сънотворни, прерязване на вени, самообесване, удавяне – до брутални, като жестоки самонаранявания, опичане с електрически ток и дори най-жестокото – самоизгаряне.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
March 2013
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете