Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2013

Из делниците на един луд 177

jabata1 Цветанов обещава: „Ще превърнем Северна България в Южна България.” Доста притеснително! Щото тя половината от Северна България е била Южна, до Съединението. И Южна е била доста по-северна, преди мамалигите да ни върнат Южна Добруджа… Надявам се, че просто лошо се е изразил.  Щото чета, че Агенция за инвестиции направила рекламен клип на България, но от картата бил изрязан Пиринският край.

Read the rest of this entry »

Изборният "Калинчи код"

Секретната програма за пресмятане на изборите разкрива бъгове и възможности за манипулации. Преди няколко дни анонимни хакери предадоха на Биволъ компютърен код, за който се твърди, че пресмята изборните резултати точно като софтуера използван от фирмата Информационно обслужване, избрана от ЦИК за компютърна обработка на резултатие от изборите 2013 г.

Read the rest of this entry »

ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИТЕ

Безспорно те са много и можем да изброяваме страници наред. Въпросът е, кои са приоритетни за решаване и как всъщност да стане това. Февруарските събития тази година изкараха на преден план кражбите от монополите в енергетиката. Ако българинът обаче имаше нормален социален статус, можеше да си плаща сметките и данъците, имаше макар и ниско заплатена работа, едва ли далаверите в електроснабдяването щяха да лъснат толкова бързо. ВСЕКИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗНАЕ, ЧЕ СЕ КРАДЕ НАВСЯКЪДЕ И ОТ ВСИЧКО!

Read the rest of this entry »

БОЙКОТ НА ПОЛИТИЦИТЕ – РАЗБОЙНИЦИ!

Една стара шега казва, че Господ създал първата жена грозна, опърничава и тъпа, а след това великодушно поканил Адам: „Избирай, Адаме, всички жени са твои!” Такова е и нашето дередже в момента. Само че имаме да си избираме невеста от няколко грозници, една от друга по-зли и недостойни.

Read the rest of this entry »

Емигрантските пари три пъти повече от инвестициите у нас

emigrantskite pari Паричните преводи на сънародниците ни в чужбина за първите два месеца на 2013 достигат 122.9 млн. евро.  Емигрантските пари продължават да изпреварват преките инвестиции у нас. Това сочат данни на Българската народна банка (БНБ) за платежния баланс. За първите два месеца на годината сънародниците ни в чужбина са изпратили на близките си 122.9 млн. евро. За сравнение преките инвестиции у нас през този период възлизат на 40.3 млн. евро. Това означава, че емигрантските преводи надхвърлят три пъти инвестициите в България. През февруари 2013 изпратените у нас пари от българи, работещи в чужбина, са били 63.9 млн. евро, а през януари – 59 млн. евро.

http://www.economy.bg/economy/view/7236/Emigrantskite-pari-tri-pyti-poveche-ot-investiciite-u-nas

Българите в чужбина мишена на ментета II

tomalevski1 Новите “деца на лейтенант Шмид” със сертификат за първокласен инвеститор от Агенцията по инвестиции.  Томалев, Томалети, Томалевски… многобройни са имената, както и документите за самоличност на основателя на една файтонна политическа партия, гръмко претендираща да представлява българите в чужбина. Партията му е регистрирана и за предстоящите на 12 май 2013 парламентарни избори.

Read the rest of this entry »

Обръщение на ПП "Зелените" към Българите в САЩ и Канада

Logo_zelenite_small  Братя и сестри българи! Обръщаме се към вас с покана да се включите в нашата предизборна кампания.

1. От какво се нуждаем? – От застъпници за нашата партия в изборния ден, в районите от САЩ и Канада където има избирателни секции.

Ако се интересувате, пишете директно до нашия координатор в САЩ, Крис Ангелов на Е-мейл адрес cea23260@gmail.com

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 176

jabata1 Шефката на ДКЕВР Харитонова била в стрес от исканията на ЕРП-тата, мините, преносният оператор за поскъпване на тока с 15-20%. “Опазил ни Господ, вика, улицата ще ни разкъса!“  Не мисля, че преувеличава. Ама и от другата страна я подпират яко. Read the rest of this entry »

Има ли я още България?

Питаш ме, приятелю, в писмото си: “Има ли я още България?”, а аз дълго не намирах ни сили, ни време, за да ти отговоря, но сега, открадвайки част от себе си, ще ти изложа нещата така, както ги чувствам, а ти сам си реши.  България сподели съдбата на демокрацията, законността и справедливостта – съществува само на хартия. Ако погледнеш картата на света, ще я видиш свряна все на същото място, ще я видиш и изписана с красиви букви по официалните документи, в речите на длъжностните лица и по лозунгите на тези, които най-много се кичат с нейното име.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 175

 jabata1Премиерът Райков вика: «С влизането на определени хора в политиката театралният сектор е загубил възможности за обогатяване.» Визира Сидеров. По-точно иронизира го, щото Сидеров се изявява като доста бездарен артист. Но то винаги е така, когато човек се прави на артист с подръчни материали… Оня ден на дискусия за доходите по телевизора вика, че минималната заплата трябва да стане 1000 лв., а минималната пенсия 500. Парите можели да дойдат от съкращаване на лемурите и спиране на контрабандата.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
April 2013
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Търсете