Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници







    

Archive for May, 2013

ЦИРКЪТ ЗАПОЧНА ОТНОВО

Беден, окаян българино! Сатрапите са пак на власт и кражбите, мародерствата и безумията започват да се вихрят с нова сила. От екрана на телевизора счетоводителя Орешарски вече започна манипулациите за строежа на АЕЦ „Белене”.Така или иначе хиените от БСП трябва да докажат на руснаците своята лоялност, естествено за сметка и в ущърб на целия български народ.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 180

jabata1 Илияна Раева направила партия. „Реших, вика, да използвам качествата си и направих партия „Обединена България”. Не искам да съм по-добрия вариант на Маргарет Тачър, а да помогна да намерим верния път между партиите, защото на хората това разцепление им омръзна”.  Не мога да ви кажа коя подред ще е тая партия. Откакто минаха 300 май никой вече не ги брои. Не мога да кажа и каква идеология ще изповядва, но по заявката оставам с впечатление, че ще е ляво-дясна.

Read the rest of this entry »

Как е парцелирана България

Парцелирането на България може и да не е новина за някои, но широката публика чак сега получи официални данни за това, пише Иван Бедров в коментар за "Дойче веле".  Тези дни министерствата публикуваха справки за концентрацията на средства на техните фирми в определени банки. Бяха задължени да го направят заради приетите от служебното правителство нови правила за парите на държавните фирми, които забраняват концентрацията да надхвърля 25 процента.

Read the rest of this entry »

ЕТО ЗАЩО ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ Е ЕДИННО

EMILIA-1Всъщност, това, за което става дума по-долу е вече добре известно на хората с будно съзнание, интересуващи се от същинския процес на българския обществен живот, известно е на тези, които гледат истината в очите, готови са да говорят за нея и да търсят истинските решения. Достатъчно е да се разтърси човек из Интернет.  Когато през есента на 1989 г. у нас се сбъдна голямата промяна, на никого от обикновените българи, които възбудено и с надежда ходеха на първите големи митинги, и през ум не минаваше, че висшестоящи „партийни другари”, при това не само български,

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 179

jabata1 Богомил Бонев написал в профила си във Фейсбук: „За читателите на „Винету” – Пирова победа”. И, за да е ясно и на простите какво иска да каже, публикувал обяснението от Уикипедия. Как след една победа над римляните, цар Пир уж бил рекъл: „Още една такава победа — и ние сме загубени…” Така разправя Плутарх…  Според нас, за да се разбере от простите българи какво се има предвид, като се каже „пирова победа”, трябва да обясни по друг начин – с Киро, не с Пир. По-точно с жената на Киро.

Read the rest of this entry »

Марсилският атентат сваля правителството на Кимон Георгиев

kimon1 Възел от интереси и противоречия предизвикват смъртта на югославския крал Александър Карагеоргиевич на 9 октомври 1934 г.в Марсилия. ВМРО решава да отмъсти на сръбския терористичен режим занеговите кървави действия в Македония.Показателнав това отношение е Декларацията на нейния Централен комитетзаполитическите събития на Балканите и по македонския въпрос,приета през януари 1934 г., в която се подчертава, че “организацията е принудена да си служи с революционни средства в борбата за освобождение на Македония,

Read the rest of this entry »

МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ

ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става 1.ГЕРБ изгуби 12 области, 600 000 гласа и 20 мандата. Не изгуби чест и достойнство, понеже ги няма.БСП отпрати ГЕРБ в изолатора, прибави 12 области, 200 000 гласа и 44 мандата, и за първи път ще има по 1 депутат в Кърджали и Разград. ДПС изгуби 126 000 гласа и 1 мандат, но за първи път ще има 3 депутати в София.

Read the rest of this entry »

За коя партия са гласували болшинството от българите в чужбина?

Тази статистика е взета от ЦИК – http://results.cik.bg/pi2013/protokoli/32/list.html и показва само за коя партия са гласували болшинството от българите в отделните страни в чужбина.  Изключение като брой на гласувания за една партия прави само Турция. За по подробна информация – http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/32.html.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 178

jabata1 Колегите от радиата променили обръщението си към публиката. Вече казвали: „Добър ден, уважаеми слушаеми”. Правилно. При тая всенародна слушаемост… Омбудсманът дори се учуди: „В каква държава, вика, живеем, щом подслушват и премиера?!”А премиерът се чуди кой го е подслушал. Не бил Найденов, той бил ходил хиляда пъти дома им, имали си доверие. Цецо обаче е категоричен, микрофонът е бил в него.

Read the rest of this entry »

ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ И СИЛНО ЩРАКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ

BBCC Май наистина ще се окаже, че във властта има организирана престъпна група. Ден преди вота прокуратурата откри в печатницата в Костиндборд 350 000 фалшиви бюлетини и ги постави под строг контрол. Това моментално уби изборите и направи излишни 25 млн лв., колкото ще се пръснат за вота. Но арестувани нямаше. Прокуратурата за пореден път изпусна моментът, когато трябваше да щракнат белезници за хора от най-висшите нива.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
May 2013
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Търсете