Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for September, 2014

Отвъд КПУКИ, зад КПУКИ

kPUKI„- Аз съм Фунт. На 90 години съм. Цял живот съм лежал в затворите заради други. Такава е моята професия – да страдам заради другите.
– Ах, вие сте подставено лице?
– Да – каза старецът, като с достойнство тръскаше глава. – Аз съм зицпредседателят Фунт. Винаги съм лежал в затвора.”
Ако беше прочел „Златният телец”, бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) по времето на ГЕРБ щеше да знае, че управлява структура, която силно наподобява Остап-Бендеровото предприятие „Рога и копита”.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
September 2014
M T W T F S S
« Aug   Dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Търсете