Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for December, 2015

Турция ще реагира на вълната от негодувание у нас, подгответе се за лошото

България трябва да спре пълзящата ислямизация. България трябва да се учи от примера на Германия, Франция и други страни и да спре да се държи като разграден двор. Това обяви в сутрешния блок на Би Ти Ви бившият министър на отбраната Бойко Ноев.  Ние не искаме политически ислям, категоричен бе той. „Колкото повече се излямизира Турция, толкова повече се отдалечава от Европа, т.е. Ердоган няма да влезе в ЕС, това е моята политическа прогноза“, коментира още Ноев.

Read the rest of this entry »

Радикалният ислям превзема България с помощта на главния мюфтия

muftiaНастоящия главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи и нито един от неговите приближени нямат жилище в България – имат в Истанбул, в Анкара и т.н. Те са като гости тук. Участват във всички мероприятия с Лютви Местан и с турския посланик. Турският посланик им дърпа конците, заяви Генджев.  По думите му представители на чужди държави работят в българското мюфтийство.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 296

ludiaШефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов вика, че у нас действали 280 престъпни групи, в които участвали около 1200 души. В ГДБОП направили т. нар. „картографиране на организираната престъпност” (ОП). Вероятно изготвят кадастър на ОП.  Категорично не сме съгласен. Бандитите са 1213! От къде знам ли? От никъде, измислих си го. Но те почнаха първи. Преди години от БЛРС преброиха дивите зайци. Оказаха се 391 391.

Read the rest of this entry »

Доставяме оръжие за ислямска държава (ИДИЛ)!

Доставяме оръжие за ислямска държава (ИДИЛ)!

Онова, което твърдях от година насам в маса постове, онова, за което съм подсъден по Наказателния кодекс заради мое разследване за Българо-Саудитския съвет, вече има потвърждение.
В маса свои постове (и в разследването си в книгите "Дуел" и "БГ милиардери") посочих:
1. че Българо-саудитският съвет е ключова организация у нас заради милиардите й, които крепят иначе фалиралата ни финансова система.
2. че всички наши изредили се на кормилото на властта правителства го ухажват заради тези пари така, че ДПС се превърна в незаобиколим и решаващ фактор в родната политика, дори когато е в "опозиция".

Read the rest of this entry »

Пентагонът: Турция е проблем, който ни пречи в борбата с „Ислямска държава“

Американските военни отдавна се опитват да убедят политическата върхушка на страната, че свалянето на Башар Асад от поста президент на Сирия може да хвърли страната в хаос, заплашващ с идване на власт на екстремистите, а Русия и Китай са съюзници на Вашингтон в борбата с тероризма. Тези твърдения американският публицист Сеймър Херш излага в публикация в изданието London Review of Books.

Read the rest of this entry »

НИЩОЖЕСТВА РОДНИ! СПРЕТЕ СЕ!

ЦЕНЗУРА

„Смачкайте гадината!” – този афоризъм на Волтер е призив срещу католическата църква, която той определя като извор на социалните злини и като враг на разума. Разбира се, нито Гого Лозанов е Волтер, нито „Деконструкция” е църква. Тази фраза е само пример за несъвпаденията на възгледите в едно общество. Историческото време не унищожи нито смисъла и значението на Волтер, нито огромното влияние на католическата църква. Наложи им се да преживеят живота си заедно.

Read the rest of this entry »

Доган: ЕС се разпада, САЩ повече няма да доминира в света, а Русия се възражда

dogan

Трябва да се прави политика на баланси във всеки конкретен момент и всеки конкретен политически акт да е свързан с този контекст. Защото тези генериращи тревожност реалности изкривяват и ускоряват политическото време. Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган пред елита на движението по време на новогодишния купон в „Бояна“, състоял се на 17 декември.

Read the rest of this entry »

Политическа нестабилност в Европа е главна заплаха за САЩ през 2016 г.

anti-euПредотвратяване на усилването на войната в Сирия трябва да бъде основен приоритет за политиците в САЩ през 2016 г. Американски експерти включиха и нестабилна Европа сред главните заплахи за САЩ през 2016.  Това е изводът, който правят водещи експерти, които участват в осмия ежегоден обзор на американския Съвет за външни отношения (Council on Foreign Relations – CFR). Гражданската война в Сирия с международни участници замени конфликта в Ирак като номер едно по загриженост сред анкетираните.

Read the rest of this entry »

ИЛЮЗИЯТА ЗА ПРОГРЕС

clip_image002 В последната част на публикацията ми „Времена” само бе намекнато за злините, причинени от обещанията за светло бъдеще на народите, които са следствие на идеята за прогреса. Всъщност, макар нова и плод на напредничавото човешко съзнание от края на ХІХ и началото на ХХ в. тя има своите древни религиозни корени в месианската идея. Идеята за настъпване на царството божие, на съвършенството, правдата и справедливоста.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 295

jabata1Внимание! Ще започнем с продуктово позициониране.  Разноцветни експерти достигат до единомислие по БНР. Първан Симеонов вика: „България се отказа от реформите в затлачени обществено-политически сектори, а това означава, че България задлъжнява, че се „купува“ политическо време за сметка на поколенията.”  „Из делниците…”, 4 март 2015 г.: „Реформи ли? На Куково лято! Запомнете какво ви казвам! Всичките дни на това правителство са загубени дни за България!”

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
December 2015
M T W T F S S
« Sep   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Търсете