Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for January, 2016

Евростат: 90% от българите са недоволни от стандарта на живот у нас

genocideТревожни данни сочи ново социологическо проучване за Евростат, което е било проведено във всички страни от ЕС, както и в няколко държави извън него около средата на ноември 2015 г. Резултатите от анкетата, цитирани от „Дневник“, сочат, че близо 90% от българите у нас са недоволни стандарта на живот като цяло, а 54% – от своя собствен.

Read the rest of this entry »

Проф. Пламен Павлов: Сега берем горчивите плодове на обезродяването

plamen-pavlov Проф. Павлов, как ще коментирате искането за промяна в учебниците по история на термина „турско робство”с „турско съжителство”?
– Многократно коментирах поредния скандал, за съжаление сътворен от Министерство на образованието и науката. По-коректно е да кажем, че в програмата за 6-ти клас, където се появява този термин, той не е коректно изведен в контекста на цялата програма. От там се получава и това внушение. Надявам се това да е недоразумение, а не съзнателна тенденция.

Read the rest of this entry »

Представяме ви българина Любомир Чолаков

LubomirCholakovЛюбомир Чолаков е българин. По рождение, по убеждение, по душа и по дух! Независимо, че живее в Португалия! Писател, издател, драматург, актьор, преводач, журналист, ценител на животворните идеи и образи в литературата, изкуството, историята, политиката – мислещ българин! Много опасна сплав! Свободолюбива натура. Задълбочена и непокорна! И най-вече – търсеща и творяща!

Read the rest of this entry »

ДЕКЛАРАЦИЯ НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

image-223Съюзът на българските писатели винаги е настоявал да се осигури задължителен превес на родната книжовност в учебните пособия и в образованието на всички равнища. В това народополезно дело има достатъчно натрупан опит, а резултатите са десетки поколения грамотни и вдъхновени българи, за които творци като Паисий Хилендарски, Христо Ботев, Любен Каравелов и Иван Вазов, та до наши дни, са велики учители по родолюбие и национално самосъзнание.

Read the rest of this entry »

КРЕХКА ЛИ Е ЦИВИЛИЗАЦИЯТА?

clip_image002

Кан Тервел разгромява арабите под стените на Цариград (худ. В. Горанов)
Какво става? Случвало ли се е това и преди?
Едуард Гибън е написал шест тома, за да проследи упадъка и падането на Римската империя. Който иска и може, да ги изчете. Но, дори и краткото им обобщение ни кара да се размислим за този невероятен епизод от историята на една от цивилизациите на човечеството. Показва ни, че колкото сложна и устойчива да изглежда, всъщност тя е и много крехка.

Read the rest of this entry »

ПОДГОТВЯТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗА 500 ХИЛЯДИ ИМИГРАНТИ

boklykaЗа една седмица властта екзекутира „Балканджи Йово“ и премахна турското робство!
Мислите ли, че това е просто глупост или ни управляват престъпници и национални предатели в овчи кожи?
Педалите във властта успяха да узаконят почти гей браковете чрез съжителство, сега узаконяват и турското съжителство за цели пет века.

Read the rest of this entry »

КАК СЕ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ

НЯМА РЕФОРМИ – НЯМА ИНВЕСТИЦИИ
manipulira Фалшиментото със скандала с подкуп за Химко – смокинов лист пред истинския международен скандал
10 смесени (международни) търговски камари в България излязоха с Открито писмо – протестна позиция до премиера, президента, председателя на НС и правосъдния министър. То е изпратено и до международни институции.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 299

jabata1Прокуратурата не дава признаци за намерение да се самосезира за къщата в „Барцелона”, която Борисов купил на любовницата си за 1.5 млн. евро. Съдия Ченалова вика, че въпросната дама си живеела в момента там и никак не било трудно да се провери. Да, де, ама много съдии и прокурори имали къщи из Испания. Тонката Станков го каза още преди години. Да не се пусне некоя бримка, на правосъдието ни в момента това само му е ексик.

Read the rest of this entry »

Станахме нация тъпаци с умни телефони! Голям бардак!

smartОтбраната на страната ни е поверена на охлювите. Медиите са обладани от сервилност и слугинаж. Цензурата е по-свирепа от времето на соца. Човешкият живот няма стойност. Насилниците на улицата и в училище са героите днес, казва за Фрогнюз PR-експертът и политически анализатор.
– Соня, четох наскоро твой постинг в социалната мрежа за плачещ мъж, когото си видяла на улицата. Май на всички що-годе мислещи хора напоследък (колкото и малко да са останали) им е до кански рев! Докога ще го дълбаем това дъно, което сме ударили? Или станахме вече толкова непотребни като общество, че трябва целокупно да си заминем…

Read the rest of this entry »

АМЕРИКАНЦИТЕ ВКАРАХА „БОЙКО“ В РАЗМАЗВАЩ САНДВИЧ. БОЙКО БОРИСОВ ПРИКЛЮЧВА КУРСА.

CRU8Американците вкараха „Бойко“ в размазващ сандвич. Държат го с „инфо“, дописниците на Дебелян Шишков са му бесни.Бойко Борисов кофтално се нахендри. Виктория Нюланд го набута в размазващ Сандвич. Винаги става така, когато се заформи „случайна“ синхронизация – като с работното посещение на помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд,

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
January 2016
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете