Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for February, 2016

Из делниците на един луд 303

jabata1ДАНС и звено “Антикорупция” на прокуратурата задържали двама измамници, представящи се за прокурори от СГП. Ползвали имената на действителни прокурори. Засега не е ясно на лизинг ли, на франчайзинг ли. Тарикатите обещавали срещу 70 000 лв. да оправят дело за убийство.  Много хитри тия, бе! Read the rest of this entry »

Меркел – Горбачов на Европа!

И тъкмо държавите в стара Европа се бяха консолидирали, в икономическо и политическо отношение, излязоха с водеща роля в света, когато американците се усетиха, и сложиха прът в европейските колела! Продажната баба Меркел разтвори обятия и покани всички мигранти от Азия, Африка и вероятно дори от Северния полюс. Германия е голяма и силна държава, но с политици като Меркел постепенно ще се превърне в поредната европейска кочина, зарината с мързеливи, агресивни и незнаещи, що е култура и възпитание бежанци.

Read the rest of this entry »

ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВОЙНАТА

clip_image002

В предишeн постинг „Класата на прекараните” се спрях по публикации в интернет на новото понятие за политическа класа – ПРЕКАРИАТ*, почти тъждествено на по-старото ПРОЛЕТАРИАТ. Всяка класа е заинтересована от мощта, преуспяването и самостоятелността на нацията си, от която е неразделна част, но никоя повече от прекариата.

Read the rest of this entry »

Питане в Парламента: Има ли проститутка в Министерството на Отбраната?

Депутатът от БСП Атанас Зафиров ще закове военния министър Николай Ненчев с три остри въпроса в парламента. „Ще питам Ненчев по една тема, която мина като светкавица в медиите и заглъхна набързо. Става въпрос за едно скандално назначение и още по-скандално потулване“, обясни пред Епицентър.бг народният представител от левицата.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 302

jabata1Борисов пак изпаднал в симулиран оргазъм. Пак игра онова от селските вечеринки: „Аз на тях… И на едните, и на другите…”  Спрял бил поръчката за АМ „Хемус”. Тя била извършена „абсолютно законосъобразно”. Но той я спрял, защото „в общественото пространство витаят съмнения”. „Витае, че зад едната фирма стои Златев, зад другата стои Пеевски.” Но не били само слухове. „Нека допуснем, че малко съм попроверил кой кой е…” Малко е объркано, но не е само то…

Read the rest of this entry »

Бай Ганчо и американците

– Какво добро съм видял от американците до сега? – питаше се бай Ганчо, докато седеше на една пейка в морската градина и мързеливо се почесваше по топките. Пред него прелитаха гларуси, писукаха малки чайки, а пет кораба на рейд чакаха реда си, за да влязат в пристанището. Денят бе типично пролетен и по-точно мартенски. През два часа светваше слънце, после облаци затуляха небето и ту бе пролетно приятно, ту зимно хапливо студено.

Read the rest of this entry »

Корупцията като косъм в устата на глупака

Untitled-1От началото на т.нар. „преход“, ни тровят всячески, че България била един вид раят на корупцията, държавата-мафия, мизерия, ад. Това разбираемо е подкрепяно и пробутвано едва ли не като главната подправка за всичко, заради което българите сме били и сме най-бедни в целия Европейски съюз, обхващащ над 20 държави-членки до момента. А, да, и затова са „виновни само комунистите и руснаците“, няма значение, че не беше „промяна“, а беше „подмяна“ – либералните „демократи и НПО сe борят за нашите права“.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 301

jabata1Министрите раздали през 2015 г. на приятелските медии 11 млн. лв. Само през декември ги боцнали с инжекцийка от близо 4 млн. Без търгове и конкурси, при стриктно заобикаляне на ЗОП. С две думи – зоб без ЗОП. Сяда съответният министър с главния редактор и се договарят: Ти колко искаш и какво ще дадеш срещу това? И главният кандисва да даде всичко, даже и повече. Най-щедър бил Калфин, който раздал над 4,3 млн. лв.

Read the rest of this entry »

ВОЙНАТА НА ПРОРОЦИТЕ

 

clip_image003Бог е един и същ, но е наричан с различни имена. Между религиите има разлики, големи разлики. Всяка от тях е различен път към Бога. Повечето християни приемат на доверие, че мюсюл­маните са врагове на Христа, а мюсюлманите със същото доверие приемат, че християните са врагове на Аллах. Колкото и да се правим на толерантни, сред хората, изповядващи различни религии съществува зле прикрита, или открита взаимна враждебност.

Read the rest of this entry »

КЛАСАТА НА „ПРЕКАРАНИТЕ”

clip_image004 Вече никой не се учудва, че в България отдавна не се говори за класи и класова борба. Като че ли тези понятия отдавна са останали в презряното социалистическо минало, когато пролетариата бе ръководна класа и се бореше за налагане на властта си над прогнилия капиталистически свят. Все пак да си припомним що e ПРОЛЕТАРИАТ?
Понятието е въведено от швейцарския икономист и историк Сисмонди по време на Великата френска революция.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
February 2016
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  
Търсете