Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for March, 2016

Из делниците на един луд 307

jabataА честита пролет! Макар че като гледам навън, ми иде да кажа нещо от репертоара на кръчмаря Паливец: «Да му пикая на пролетта…» Ама нищо, и това ще мине. Синоптиците обещават топло лято, без потопи. То техните обещания са малко като премиерските. Обещават, обещават, но нищо конкретно не предприемат.

Read the rest of this entry »

МОГЪЩЕСТВОТО НА МАСИТЕ И ФОРМИТЕ ЗА ОВЛАДЯВАНЕТО МУ

clip_image002 Има идеи и чувства, които се проявяват и превръщат в действие само, когато индивидите са обединени в маса. Тя се състои от хетерогенни елементи, които са се съединили за кратко, или дълговременно, така както се съединяват клетките в организма. Със съединяването им се създава качествено ново същество, напълно различно от съставните му клетки. Но, какво е това единство, което ги свързва?

Read the rest of this entry »

РАСИСТ ПО ПРИНУДА

Като миролюбив гражданин на Република България, съм склонен да уважавам правата на всеки човек, роден на тази земя, независимо от цвета на кожата и етноса му. Това е на теория. На практика обаче се оказва, че циганите в България имат повече права и по-малко задължения от мен! Джихадистите,/ пардон, МИГРАНТИТЕ / също са привилегировани, в сравнение с мен и останалите етнически българи.

Read the rest of this entry »

ИЛЮЗИЯ ЛИ Е СЪВМЕСТИМОСТТА В КУЛТУРИТЕ?

clip_image001 Културата е другото лице на цивилизацията. Тя има две страни. Едната обхваща всички придобити от хората знания и умения, които им дават възможност да овладеят силите на природата и да получат от нея материални блага, удоволетворяващи човешките им потребности. От другата, в нея влизат всички онези правила, необходими за регламентиране на взаимотношенията между тях и особено за разпределението на материалните блага.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 306

jabataПарламентарната република окончателно дерайлира. Премиерът нареди на депутатите да се откажат от скандалните забрани за къмпингуване в Закона за Черноморското крайбрежие. Във ФБ се изтълкува: “ГЕРБ не е автор на тази идея, но от коалиционна култура депутатите ни са подкрепили поправките.”  От коалиционна култура! Има една поговорка, подхожда на случая – „За хатър лайно не ям!”

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 308

jabata1Да довършим от миналия път темата с настигането и задминаването на Румъния. Един приятел, съдия (и сред тях има читави!) ни разказа действителен случай от родното на баща му с. Бутан, Врачанско. На събрание на местния актив партийният секретар издигнал лозунг: “Да настигнем и задминем Америка”. Щото тогава нали помните – Америка беше основен враг на всяка селищна система. И местният зевзек станал и той да каже: „Другарю секретар, това дето да ги настигнем е много хубаво, подкрепям. Обаче дайте да не ги задминаваме, та да не ни видят голия задник.”

Read the rest of this entry »

КУЛИНАРНА ВАКХАНАЛИЯ ПО ТВ С ПРИВКУС НА АНАЛНА ЕРОТИКА

clip_image002 clip_image004 clip_image006
Всеизвестно е, че сме най-бедната страна в ЕС, както и това, че в столицата ни е стълпотворение от маркови и скъпи автомобили, рядко срещани дори в богатите мегаполиси. Контрастите в социалното ни положение стават все по-очевидни, но това не пречи на медиите да си окачат розови очила и да проповядват всенародното благоденствие, където всички лапаме на корем и доволно се оригваме.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 305

jabata1Седмицата не даде много материалец, но колкото – толкова. Най-важното събитие според нас бяха преговорите ЕС-Турция. Европа клекна на турския премиер по всички искания. Личното ни усещане е, че, ако агата беше поискал да му направят и една свирка, нямаше да му счупят хатъра. Горката Европа, на стари години такъв резил! Малко грубичко се изразяваме, но едва ли неточно.

Read the rest of this entry »

Как се подменя историческата памет?

bgМислите, че е трудно? Въобще не се заблуждавайте, няма нищо по-лесно от това. Трябва ви само едно нещо – власт, и проблемът ви е решен. Искате да подмените историческата памет, да смените националното самосъзнание на хората, да измислите нова история и да създавате нови народи? Нямате проблем. Само използвайте властта си да мачкате и да тъпчете народът си до пълното му оскотяване и резултатът ви е в кърпа вързан.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 304

jabataЖабанюз съобщава, че вчера служители на ДАНС направили тайно посещение в хотела на Пеевски “Берлин” в “Бояна” и три часа са изнасяли папки и документи. Корпулентният през това време бил в чужбина. И побеснял, когато му докладвали. Заканил се, че няма да остави така тази работа.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Търсете